کد خبر: 3527049
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۱
موسویان خبر داد:

ایجاد رشته فقه‌الاقتصاد در موسسه عالی فقه و علوم اسلامی

گروه حوزه‌های علمیه: استاد حوزه و دانشگاه و استاد موسسه عالی فقه و علوم اسلامی از ایجاد رشته فقه‌الاقتصاد در این موسسه و پذیرش طلبه از سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعباس موسویان، امروز 11 شهریور در نشست خبری فقه اقتصاد در موسسه عالی فقه و معارف اسلامی گفت: مطرح کردن یک رشته تخصصی در عرصه فقه و مطرح کردن انتظار از حوزه آسان است اما عملیاتی کردن آن نیازمند امکانات و مقدماتی است و باید رشته تعریف و استادانی نیز برای آن پیش‌بینی شود و متون درسی و سرفصل ها طراحی شوند و به تصویب برسند.
عضو شورای فقهی بانک مرکزی افزود: نیاز به رشته فقه اقتصادی از مدت‌ها قبل احساس می‌شد اما شورای مدیریت حوزه به اطمینان در رسیدن به سطح قابل قبول برای موفقیت در اجرای آن نرسیده بود ولی الان چون نیروهای خوبی به خصوص در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی تربیت شده‌اند و موسسات متعددی در این زمینه کار کرده‌اند این شرایط فراهم شده است.
موسویان تصریح کرد: الان بیش از صد نفر تحصیلکرده حوزوی در سطح دکتری اقتصاد داریم و کسانی که در هر دو رشته تخصص دارند همچنین متون خوبی در زمینه‌های اقتصادی فراهم شده و الان با اطمینان می‌گوییم شرایط برای ایجاد رشته تخصصی فقه اقتصاد ایجاد شده است و اگر در ده سال قبل بود به نتیجه نمی‌رسید.
وی اظهار کرد: الان شش مجله در حوزه اقتصاد اسلامی داریم و بیش از 200 جلد کتاب علمی در دانشگاه‌ها تولید شده و الان فرصت مناسبی برای استفاده از این ظرفیت‌ها وجود دارد.
موسویان تصریح کرد: برای سال تحصیلی جدید موسسه عالی فقه و علوم اسلامی از دو گروه فضلا دعوت شده که گروه اول کسانی که 5 سال درس خارج فقه و اصول را خوانده‌اند و برای آنان یک دوره هفت ساله فقه تخصصی و هم دانش اقتصاد و اقتصاد اسلامی آموزش داده می‌شود و گروه دوم نیز تحصیلکردگان حوزه که حداقل ارشد اقتصاد دانشگاه را داشته باشند.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی افزود: برای این افراد نیز دوره هفت ساله دیده شده است و بار اصلی دوره این افراد روی فقه و اصول است و دوره تکمیلی در حد دکتری ارایه خواهد شد.
استاد موسسه عالی فقه و علوم اسلامی با اشاره به تعطیلات حوزه گفت: با توجه به آغاز سال تحصیلی حوزه ار 13 شهریور برنامه ریزی برای پذیرش طلبه از دهه سوم شهریور صورت خواهد گرفت و امسال با دو کلاس هفت تا ده نفره آغاز خواهیم کرد.
علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره 32936046 تماس بگیرند.
captcha