به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، آیتالله سیداحمد علمالهدی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، ظهر امروز، 26 مهرماه در نخستین نشست خبری بزرگترین موقوفه حضرت زهرا(س)؛ بزرگترین موقوفه فاطمی در خراسان رضوی که در دفتر امام جمعه مشهد برگزار شد، اظهار کرد: خوشبختانه برای ایجاد موقوفه حضرت زهرا(س) از تمام ظرفیتهای موجود در اوقاف استفاده کردند تا بتوانند این موقوفه را راهاندازی کنند.
وی با بیان اینکه یکی از برکات وقف، نهادینه شدن و ابدی شدن موقوف علیه است، عنوان کرد: موقوفات باعث شده مسئله عزاداری سیدالشهدا(ع) نهادینه شود چراکه در بسیاری از روستاها و مناطق محروم موقوفاتی در خصوص عزاداری برای اهل بیت(ع) ایجاد شده که قطعا اگر این موقوفات نبود، این عزاداریها ادامه پیدا نمیکرد.
آیتالله علمالهدی با اشاره به برگزاری اجتماع عظیم عزاداران فاطمی در مشهد، ابراز کرد: هم اکنون با ایجاد موقوفه حضرت زهرا(س) این اجتماع به صورت یکپارچه و نهادینه درآمده و قطعا اگر وقف انجام نمیگرفت ممکن بود در سالهای آینده با شور کمتری برگزار شده و کم کم از بین برود اما این وقف باعث شد، اجتماع عزاداران فاطمی در سالهای آینده نیز با اهمیت خاصتر و ویژهتری برگزار شود و توسعه پیدا کند.
امام جمعه مشهد ابراز کرد: این ابتکاری که در این حوزه انجام گرفت یک ضامن برای ابدی شدن شعائر حضرت زهرا(س) به خصوص شهادت این بانوی بزرگوار است که امیدواریم در سالهای آینده شاهد توسعه بیشتر این شعائر و این مراسم باشیم.
آیتالله علمالهدی یادآور شد: افتتاح این جریان و راه افتادن موقوفه حضرت زهرا(س) با حضور خانواده شهدای مدافع حرم که فرزندان خود را در راه حضرت زینب قربانی کردند، بسیار با ارزش است، قطعا اگر امروز روی کره زمین افراد مختلف را بخواهیم مورد بررسی قرار دهیم مهمترین و عزیزترین افراد، کنیزان حضرت زهرا(س) هستند و شما مادران شهدا که فرزندانتان در راه فاطمه زهرا(س) شهید شدند از جمله این افراد هستید.