کد خبر: 3556771
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۸

برگزاری هم‌اندیشی ستایشگران نخبه سراسر کشور در مشهد

گروه معارف: هفتمین همایش هم‌اندیشی ستایشگران نخبه سراسر کشور با حضور 200 نفر از نخبگان ستایشگر اهل بیت(ع)، از 8 دی‌ماه در هتل نخل مشهد و در جوار حرم رضوی آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، هفتمین همایش هم‌اندیشی ستایشگران نخبه سراسر کشور، به مناسبت سالروز 9 دی ماه؛ روز بصیرت، در مشهد برگزار می‌شود.
این همایش 8 دی ماه آغاز خواهد شد و با سخنرانی درباره مسائل روز و بصیرت توسط دکتر جوانی، حجت‌الاسلام و المسلمین کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران و حجت‌الاسلام و المسلمین رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی همراه خواهد بود.
بر اساس این گزارش، در روز دوم همایش، حجت‌الاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان و حجت‌الاسلام و المسلمین میرزا محمدی درباره بایدها و نبایدهای مقتل، سخنرانی خواهند کرد و غلامرضا سازگار به بررسی باید و نبایدهای شعر می‌پردازد.
همچنین برنامه هفتمین نشست هم‌اندیشی ستایشگران اهل بیت با برگزاری تریبون آزاد، پاسخگویی به شبهات توسط حجج‌الاسلام واضحی، زمانی و میلانی‌نژاد در روز دوم همراه خواهد بود.
یادآور می‌شود، هفتمین نشست هم‌اندیشی ستایشگران نخبه سراسر کشور به مدت دو روز، 8 و 9 دی ماه در هتل نخل مشهد با حضور 200 نفر از نخبگان ستایشگر اهل بیت(ع)، مسئولان و کارشناسان این عرصه برگزار خواهد شد.
captcha