کد خبر: 3581281
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۴
به میزبانی جهاددانشگاهی مشهد صورت گرفت؛

افتتاح نمایشگاه دستاوردهای دانشجویی دانشگاه علمی ـ کاربردی

گروه معارف: اولین نمایشگاه دستاوردهای آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی، به میزبانی جهاددانشگاهی مشهد افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، محمدجواد سلجوقی، سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی، صبح امروز 16 اسفندماه در حاشیه مراسم افتتاح اولین نمایشگاه دستاوردهای آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار کرد: این نمایشگاه به میزبانی مرکز علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی مشهد دایر شده است.
وی هدف از برگزاری این نمایشگاه را نشان دادن توانمندی‌ها و قابلیت‌هایی که استان خراسان رضوی در زمینه آموزش مهارتی دارد، عنوان کرد و افزود: نمایشگاه، چهار حوزه فرهنگ و هنر، کشاورزی، مدیریت و خدمات و صنعت را شامل می‌شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 19 غرفه در نمایشگاه حضور دارند، تصریح کرد: تعداد مراکز علمی کاربردی فعال در سطح استان، 65 مرکز است اما به دلیل محدودیت فضا و مکان امکان حضور تمام  آن‌ها در نمایشگاه وجود نداشت.
سلجوقی تعداد دانشجویان دانشگاه‌های علمی ـ کاربردی در سطح استان را 51 هزار نفر عنوان کرد و افزود: این رقم، بیشترین تعداد دانشجویان در دانشگا‌ه‌های دولتی استان است و اقبال عمومی در ورود به دانشگاه علمی کاربردی نشان دهنده کیفیت مناسب این دانشگاه است.
وی یادآور شد: چون در  دانشگاه علمی کاربردی آموزش توأم با مهارت و تجربه داده می‌شود، بسیاری از دانشجویان این مراکز به راحتی وارد بازار کار می‌شوند.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی تصریح کرد: پذیرش‌ها در دانشگاه علمی کاربردی براساس نیاز بازار کار انجام می‌شود و در هر پذیرش نیازسنجی مجدد انجام می‌شود که همین موضوع نیز عامل دیگری است که سبب اشتغال راحت‌تر دانشجویان این دانشگاه می‌شود.
وی در پایان از ایجاد مراکز رشد خبر داد و گفت: ایجاد مراکز رشد از برنامه‌های دانشگاه علمی ـ کاربردی است و از ابتدای سال 96 مراکز رشد دانشگاه علمی ـ کاربردی را خواهیم داشت.
captcha