کد خبر: 3599545
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۹

بیماران گوارشی؛ مخاطبان اصلی طب سنتی

گروه اجتماعی: بیماران گوارشی مخاطبان اصلی طب سنتی هستند، زیرا پاسخ بهتری را از این طب دریافت کردند.

محمدرضا نورس، معاون آموزشی دانشکده طب سنتی مشهد، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، گفت: نحوه معاینه و اعمال یداوی طب سنتی با طب مدرن تفاوت‌هایی دارد، از همین رو در برخی از اوقات شرح حال‌گیری از بیمار در طب سنتی ساعت‌ها به طول می‌انجامد.
وی ادامه داد: در طب سنتی شرایط شرح‌حال‌گیری به گونه‌ای است که پزشک تمام سوابق جسمی و روحی بیمار را از وی می‌خواهد و به همین دلیل مدت شرح ‌حال‌گیری طولانی‌تر است.
نورس با اشاره به اینکه طبیب سنتی علاوه بر شرح حال‌گیری از بیمار، نکات آموزشی را نیز در اختیار دستیاران قرار می‌دهد، عنوان کرد: در درمانگاه‌ و سلامتکده دانشکده طب سنتی مشهد، علاوه بر مباحث درمانی، فضای آموزشی نیز مهیا است و پزشکان به نحوی، با دستیاران در حال تبادل نظر آموزشی هستند.
معاون آموزشی دانشکده طب سنتی مشهد گفت: در پی تبادل نظرات پزشکی بین طبیب و دستیاران، اتفاقات مبارکی برای بیمار رخ می‌دهد و مسیر درمان به شکل بهتری جلو می‌رود.
وی ادامه داد: عمدتاً بیماران گوارشی، اعصاب، استخوان، مفاصل، اطفال و پوست به این پزشکان مراجعه می‌کنند، زیرا پاسخ بهتری را از این روش طبی دریافت کرده‌اند و اعمال یداوی و نکات تغذیه‌ای که به این بیماران ارائه می‌شود، بازدهی خوبی برای‌شان داشته است.
نورس با بیان اینکه کمترین مراجعان ما در دانشکده طب سنتی مشهد را نیز بیماران چشم، گوش، حلق و بینی تشکیل می‌دهند، تصریح کرد: باید بگوییم که تمام فعالیت‌های این مجموعه، وابسته به تحقیق و پژوهش است، از همین رو برای هر دستیار که بخواهد پایان‌نامه ارایه کند، یک سری تحقیقاتی بالینی در نظر گرفته شده است که دانشجو با مشاوره استاد راهنما کار خود را دنبال می‌کند تا در نهایت برکات این تحقیقات به بیماران برسد.
captcha