کد خبر: 3632943
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۷

«سکوت پشت دیوار تنهایی»؛ روایت جوانی که درگیر جبر جامعه شده است

گروه فرهنگی: کارگردان تئاتر «سکوت پشت دیوار تنهایی» عنوان کرد: این نمایش دغدغه‌ای اجتماعی در دل جامعه است و روایت تنهایی جوانی است که جبرهایی از طرف جامعه برای او به وجود آمده و نمی‌خواهد آنها را باور کند.

احسان روحی، نویسنده و کارگردان برجسته تئاتر، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، در خصوص موضوع نمایش «سکوت پشت دیوار تنهایی»، عنوان کرد: این نمایش دغدغه‌ای اجتماعی در دل جامعه است و روایت تنهایی جوانی است که جبرهایی از طرف جامعه برای آن به وجود آمده و نمی‌خواهد آنها را باور کند و اتفاقاتی در بافتی از شهر می‌افتد که قسمت پایین شهر است و نوع ادبیات و شخصیت‌پردازی‌ها را به آن سمت برده‌ایم.
وی ادامه داد: روایت برای مخاطب عامی که هر روز همه این دیالوگ‌ها و صحبت‌ها برایش مرور می‌شود، جذابیت دارد و امیدواریم تماشاگری هم که این کار را می‌بیند از آن لذت ببرد.
روحی با اشاره به اینکه یک سال پیش شروع به نوشتن طرح کرده‌ام، عنوان کرد: بعد از آن که طرح به ذهنم رسید، چند ماه بعد به پیشنهاد کارگردان نمایش، طرح را تبدیل به نمایشنامه کردم و یک سری تغییراتی هم در پروسه تمرین در نمایشنامه دادم، خوشحالم این نمایش به جشنواره راه پیدا کرد و جایزه خوبی هم گرفت.
وی تصریح کرد: اجرای نمایش «سکوت پشت دیوار تنهایی» از 28 مردادماه در مشهد سالن تئاتر فرهنگسرای فناوری و رسانه آغاز و تا 10 شهریورماه ادامه دارد، البته این بخش اول اجرا است و پارت دوم آن اواخر شهریورماه در سالن دیگری اجرا خواهد شد.
روحی افزود: در حال حاضر مشغول نوشتن نمایشنامه‌ای هستم که کمدی اجتماعی و متفاوت‌تر از کارهای قبلی‌ام است و در خصوص مشکلاتی که در سبک زندگی ما در جامعه وجود دارد، به نقد آن زندگی‌ها پرداخته‌ام، به خصوص ناهنجاری‌های اجتماعی که در زندگی جامعه امروز وجود دارد.
کارگردان برجسته تئاتر اظهار کرد: نوشتن این نمایشنامه رو به اتمام است و در حال انتخاب بازیگر هستیم، امیدواریم از هفته آینده بتوانیم تمرین‌هایمان را شروع کنیم.
روحی در خصوص اجرای شهرستانی این نمایش، عنوان کرد: برنامه اجرا شهرستانی نداریم و در خواستی از شهرستان‌ها هم نداشته‌ایم.
وی ادامه داد: در خصوص اجرای تئاتر در شهرستان‌ها، این تمایل بین شهرستان‌ها و مشهد کم بوده و اگر شرایط فراهم شود تا افراد بتوانند با هم تعامل داشته باشند همانند امکانات سخت افزاری و هزینه‌هایی که گروه‌ها دارند، اتفاق خوبی در حوزه تئاتر شهرستان خواهد افتاد.
یادآور می‌شود: عوامل این نمایش، بازیگران محمود فلاحی، ابوالفضل نداف، پوریا علیدادی، امید وحدت‌پور، الهه نادری‌نژاد، صدا، محمدرضا علوی، نویسنده احسان روحی طراح و کارگردان محمد اخروی است.

captcha