کد خبر: 3639014
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۳:۲۵
حجت‌الاسلام قرائتی:

حوزه علمیه برای پاسخ به شبهات مهدویت آماده شود

گروه حوزه‌های علمیه: حجت‌الاسلام و المسلمین قرائتی در پیامی به مراسم آغاز سال تحصیلی جدید مرکز تخصصی مهدویت تاکید کرد: در آینده نزدیک سؤالات و شبهات مهدویت بسیار بیشتر از زمان کنونی مطرح خواهد بود و حوزه باید خود را برای پاسخگویی آماده کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) حجت‌الاسلام و المسلمین محسن قرائتی امشب 14 شهریور در پیامی به مراسم آغاز سال تحصیلی مرکز تخصصی مهدویت تاکید کرد: ایجاد این مرکز به دنبال صحبتی بود که بنده با رهبر معظم انقلاب اسلامی داشتم و ایشان نیز استقبال کردند و مدتی بعد نیز این مرکز با هدف تربیت کسانی که مهارت‌های لازم را در عرصه مهدویت می‌آموزند ایجاد شد.

وی با بیان اینکه طلاب ده‌ها مهارت لازم دارند، عنوان کرد: در حوزه علمیه، مهارت کسب تبلیغ معارف مهدویت، نماز و تفسیر دنبال شده و افرادی در این زمینه‌ها تربیت شده‌اند اما برای بسیاری از مهارت‌ها، استاد لازم را نداریم.

قرائتی تصریح کرد: مهارتی که هم اکنون در اولویت است از نظر اعتقادی، مسئله امامت است زیرا انواع شبهات در مورد غدیر و ولایت وجود دارد و دشمنان هم القاء می‌کنند، بنابراین ما باید به صورت جدی وارد این مسئله شویم و به سؤالات و شبهات پاسخ دهیم.

قرائتی با بیان اینکه اگر قرار باشد به 5 میلیون دانشجو اصول عقاید بیاموزیم باید استاد لازم را در این زمینه تربیت کنیم بیان کرد: امروز که بازار تهران 500 هزار نفر جمعیت دارد باید برای بیان احکام شرعی و اعتقادات به آنان آمادگی لازم را داشته باشیم.

وی تاکید کرد: معتقدم در آینده نزدیک پاسخ به شبهات مهدویت و پاسخ به ادعاهای دروغین نیازمند افرادی مستعد است که باید از الان آنان را تربیت کنیم.

قرائتی تاکید کرد: طلاب باید کمربندها را ببندند و راه‌های تفسیرگویی و دعوت مردم به نماز و تبلیغ به دین را بیاموزند تا بتوانند تاثیرگذاری بیشتری داشته باشند.

قرائتی بیان کرد: طلاب باید حضور در حوزه علمیه را افتخار و قدر موقعیت خود را هم بدانند و از توفیقی که خدا برای حضور به آنان در مرکز تخصصی مهدویت و در موضوعی که مرتبط با امام زمان(عج) است شاکر باشند.

captcha