کد خبر: 3685453
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۵

نقش انگیزه الهی در پیروزی انقلاب اسلامی و ثبات آن

گروه شهرستان‌ها: امام جمعه شهرستان خوشاب در تشریح عوامل پیروزی و ثبات انقلاب اسلامی تصریح کرد: انگیزه الهی و حضور مردان الهی از عوامل مهمی در پیروزی انقلاب اسلامی در زمان قبل از انقلاب و ثبات آن بعد از انقلاب است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام حیدر علی یوسف‌زاده، امام جمعه شهرستان خوشاب در خطبه‌های نماز جمعه ظهر امروز با تاکید بر اینکه همه وظیفه داریم در مسیر شناخت حضرت زهرا(س) حرکت کنیم، اظهار کرد: برخی به دنبال معرفی بازیگران سینما به جای الگو گرفتن از دختر پیامبر(ص) هستند در حالی که در دنیای امروز در بخش اقتصادی، فرهنگی و سیاسی به ویژه زنان جامعه نیاز دارند تا از او در زندگی و همسرداری الگو بگیرند.
وی با اشاره به اینکه اگر تقوای الهی رعایت شود درهای رحمت الهی باز خواهد شد، ادامه داد: زکات دادن وظیفه است ولی برخی از دادن زکات خودداری می‌کنند و انتظار دارند باران رحمت نازل شود.
خطیب جمعه خوشاب با بیان اینکه بهمن، ماه خلق حماسه ملت ایران است، افزود: پیروزی انقلاب اسلامی در سال 57 یک معجزه تاریخی بود که شرق و غرب عالم را به چالش کشید.

عوامل پیروزی و ثبات انقلاب اسلامی
وی در تشریح عوامل پیروزی و ثبات انقلاب اسلامی تصریح کرد: انگیزه الهی و حضور مردان الهی از عوامل مهمی در پیروزی انقلاب اسلامی در زمان قبل از انقلاب و ثبات آن بعد از انقلاب است.
نماینده ولی فقیه در شهرستان خوشاب با اشاره به وحدت آحاد مختلف مردم در عرصه‌های مختلف انقلاب، عنوان کرد: خیلی از مسئولان شعار وحدت می‌دهند ولی وحدت باید حول ولایت فقیه و رهبری باشد.
حجت‌الاسلام یوسف‌زاده با تاکید بر اینکه فرهنگ شهادت طلبی و ایثار و شهادت از عوامل دیگر پیروزی انقلاب اسلامی است، گفت: فرهنگ کاخ نشنی مسئولان شهادت طلبی را تضعیف می‌کند؛ تاریخ نشان داده است اگر مردم به دنبال مادیات بروند واز رهبرشان اطاعت نکنند اگر رهبر و امامشان پیامبر خدا(ص) باشد و بدون پیروی از او اگر در تنگه احد به دنبال غنائم بروند، شکست خواهند خورد.
وی افزود: مکتب تشیع دارای دو بال خط سرخ حسینی و خط سبز مهدویت است که دشمنان اسلام تلاش می‌کنند تا این دو بال را به همراه روحانیت و نهادهای انقلابی از بین ببرند تا بتوانند به اهدافشان برسند.
وی از دیگر عوامل پیروزی انقلاب اسلامی و عوامل ثبات انقلاب را پیروی از دین اسلام و قرآن بیان کرد و گفت: انقلاب ایران در سال 57 نه برای استقلال ایران و نه برای اقتصاد بود بلکه برای پیاده‌سازی احکام اسلام در جامعه و حرکت در مسیر اسلام ناب محمدی است.
خطیب جمعه خوشاب عنوان کرد: قرن 21، قرن ابرقدرتی ایران اسلامی از نظر فکری است و ما انقلاب اسلامی را به جهان با افکارمان صادر کردیم نه با موشک.
وی با اشاره به گزارش یکی از مسئولان درباره فتنه اخیر در کشور ادامه داد: از عوامل مهمی که در این گزارش بیان شده دست داشتن دشمنان خارجی، مدیریت ناصحیح افکار عمومی جامعه و نارضایتی توده‌های جامعه از عملکرد برخی از مسئولان جامعه است.

captcha