کد خبر: 3717475
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۷

وقف؛ پشتوانه‌ای برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

گروه اجتماعی- مسئول امور مبلغان موقوفه مهر فاطمی با بیان اینکه امنیت، ماحصل تفکر شهدا است، نسبت به ایجاد وقف در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تأکید کرد.

وقف، پشتوانه‌ای برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت/ امنیت، ماحصل تفکر شهید است

حجت الاسلام سیدهادی منوری، مسئول امور مبلغان موقوفه مهر فاطمی و مشاور وقف اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی در نمایشگاه قرآن مشهد در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی بیان کرد: کشور ما همانند کشورهای دیگر است با این تفاوت که امنیت امروز در ایران ثمره خون شهیدانی است که جان خود را برای اسلام و دفاع از ارزش ها نثار کردند.
وی با بیان اینکه خودکفایی و پیشرفت امروز را مدیون خون شهدا هستیم، ادامه داد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بین جوانان و نوجوانان یک ضرورت است زیرا این فرهنگ باکری‌ها و قاسم سلیمانی‌ها و مدافعان حرم را تحویل جامعه داده است.
مشاور وقف غرفه اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی در نمایشگاه قرآن مشهد با اشاره به اینکه کشوری که شهادت دارد پیروز است، تصریح کرد: شهادت رشد و بالندگی دین است و با وجود سرداران و جوانان شهادت طلب همواره امنیت اسلام و شیعه حفظ خواهد شد.
ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیازمند حمایت مالی است
وی اظهار کرد: وقف در حوزه ایثار و شهادت با هدف ترویج فرهنگ غنی ایثار و شهادت نیز زمینه را برای نشر آثار دفاع مقدس، برپایی نمایشگاه در این حوزه، تحقیق، پژوهش و ... فراهم می‌کند.
منوری اضافه کرد: با توجه به سالروز آزادسازی خرمشهر و تقارن آن با ایام برپایی نمایشگاه قرآن و عترت، فرصتی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ایجاد شده است.
وی گفت: بر همین اساس برای اولین سال در غرفه مشاوره وقف اداره اوقاف ترویج وقف ایثار و شهادت در نمایشگاه قرآن و عترت انجام می‌شود.
مشاور وقف اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی در نمایشگاه قرآن مشهد تصریح کرد: برای اینکه همه افراد از هر طبقه اقتصادی بتوانند در سنت حسنه وقف سهیم شوند و به جمع واقفان بپیوندند طرح وقف مشارکتی ایجاد شده که از آن جمله می توان به وقف در حوزه ایثار و شهادت اشاره کرد.
موقوفه‌ای با 320 هزار واقف
وی، وقف در راستای ترویج فرهنگ فاطمی را از دیگر موارد موقوفات مشارکتی برشمرد و اظهار کرد: موقوفه مهر فاطمی با 320 هزار سهم 50 هزار تومانی شامل 27 واحد مسکونی و 16 واحد تجاری بزرگترین موقوفه حضرت زهرا(س) به شمار می‌رود.
وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از 60 هزار سهم از این موقوفه به ارزش حدود سه میلیارد تومان واگذار شده است.
حمایت از نخبگان با وقف علمی
مشاور وقف اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی در نمایشگاه قرآن مشهد گفت: علاوه بر موقوفه مشارکتی مهر فاطمی، وقف جمعی علم و فناوری با نیت حمایت از نخبگان، طرح‌های دانش بنیان و در راستای پیشرفت علمی کشور از دیگر مواردی است که در غرفه مشاوره وقف ترویج می‌شود.
انتهای پیام

captcha