به گزارش ایکنا؛ به نقل از دانشگاه شهید بهشتی، سید حسن صدوق، رئیس دانشگاه شهید بهشتی در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری مشترک با رئیس و اعضای صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران بر اهمیت صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران (بنیاد علم ایران) تأکید کرد و گفت: در شرایطی که کشور با تنگناهای اقتصادی مواجه است و فشار و محدودیتهای فراوانی از سوی دشمنان بر کشور تحمیل میشود و مردم و دولت از دانشگاهها انتظار کمک برای حل مسائل و مشکلات را دارند، حمایتهای مالی و معنوی صندوق برای تعامل و ارتباط دانشگاهها با بخش صنعت فوقالعاده اهمیت دارد.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی با اظهار خوشحالی از حمایتهای صندوق از تمام حوزهها و شاخههای علمی اظهار داشت: خوشبختانه حیطهها و حوزههای متنوع علوم زیر چتر حمایتی صندوق قرار دارند و کمیتهها و کارگروههای مختلف در اساسنامه صندوق گنجانده شده و این نکته برای دانشگاههای جامع از جمله دانشگاه شهید بهشتی که رشتههای متنوع علمی در حوزههای علوم فنی و مهندسی، علوم پایه و علوم انسانی در آن فعالیت دارند بسیار حائز اهمیت است.
صدوق، از آغاز همکاری مشترک دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه با صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران خبر داد و تصریح کرد: بیشک حوزه علوم انسانی با توجه به نقش و رسالتی که دارد در جامعه مظلوم واقعشده است، این در حالی است که نقش علوم انسانی در به ثمر رسیدن درست دستاوردهای علوم پایه و مهندسی غیرقابلانکار است، از سویی این علوم انسانی است که در حوزه شناسایی آسیبهای اجتماعی نقش اساسی دارد.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: اساساً خطکشی بین علوم اعتباری است، علم درخت تنومندی است که دارای شاخههای مختلفی است.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی، توجه به فناوری و حمایت از دورههای پسادکتری را برای کشور بسیار حائز اهمیت دانست و خاطرنشان کرد: گاهی دانشگاهها متهم به رخوت و روزمرگی میشوند ازاینرو حمایت صندوق از دانشگاهها موجب سوق دادن آنها در مسیر فعال و پویا میشود و به این ترتیب دانشگاهها میتوانند انتظارات برای حل مسائل و چالشهای کشور را برآورده کند.
صدوق به رسالت و نقش پررنگ دانشگاه در تحویل دانشآموخته تحصیلات تکمیلی اشاره کرد و گفت: در دانشگاه شهید بهشتی بیش از ۹۰۰۰ دانشجو در دوره تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند. دوره تحصیلات تکمیلی زمان پژوهش است، اگرچه ما بیشتر بر آموزش تکیهداریم، اما باید بپذیریم که پژوهش از دوره ارشد آغاز میشود.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله) در خصوص حمایت از رسالهها و پایاننامهها تأکید کرد: حمایت بخشهای دولتی و خصوصی از رسالههای و پایاننامههای تحصیلات تکمیلی، اساس کار است؛ با این رویکرد، پژوهش در خدمت جامعه و حل مسئله اشتغال قرار خواهد گرفت و پاسخگوی نیازها خواهد بود.