کد خبر: 3786202
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۰
به همت مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی المصطفی(ص)؛

قدرت‌بخشی، تثبیت اقتدار و نهادینه‌سازی امنیت؛ مهم‌ترین آثار آزادی اسلامی

قدرت‌بخشی، تثبیت اقتدار و نهادینه‌سازی امنیت؛ مهم‌ترین آثار آزادی اسلامی گروه حوزه‌های علمیه - نشست علمی «انقلاب اسلامی آزادی حقیقی»، به همت مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی المصطفی(ص) و به مناسبت چهل سالگی انقلاب شکوهمند اسلامی برگزار شد.

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام فصیح، پژوهشگر دینی، عصر روز چهارشنبه در نشست علمی «انقلاب اسلامی، آزادی حقیقی» تصریح کرد: انقلاب اسلامی منحصر در سرزمین ایران نبوده، سرآغازی برای حکومت صاحب‌الزمان(عج) است.

وی با اشاره به این که «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی»، مهم‌ترین شعار مردم در شکل‌گیری انقلاب اسلامی بود، ضمن ارائه تعاریفی از آزادی، با بیان این که برطرف‌سازی موانع رسیدن به امیال درونی و خاستگاه‌های نفسانی، نازل‌ترین تعریف آزادی است که نگاه غربی پمپاژ می‌کند، بیان کرد: آزادی از تسلط و احاطه دشمن، از اصلی‌ترین تعاریف آزادی به شمار می‌رود که مردم ایران به دنبال رسیدن به این نوع آزادی بودند.

استاد مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی المصطفی، ضمن اشاره به حکومت ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی در ایران، بیان کرد: با وجود وجود حکومت‌های مرکزی بومی، استکبار جهانی در جای جای کشور ورود نموده و کشور به سمتی سوق پیدا کرده بود که کفار بر مؤمنان تسلط یافته بودند و به نوامیس و منابع مسلمانان دست‌درازی می‌کردند.

حجت‌الاسلام فصیح با اشاره به این که پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، شاه ایران را استعمار انگلستان تعیین می‌نمود، تصریح کرد: بریتانیا، با برداشتن رضاشاه، محمدرضا را بر تخت پادشاهی نشاند.

وی با بیان این که در جنگ‌های جهانی با وجود بی طرفی ایران، کشور‌های استعمارگر ایران را اشغال کرده، از امکانات مالی این سرزمین برای تسهیل تردد نیرو‌های نظامی خود استفاده کردند، گفت: استعمارگران با ایجاد تنش و اختلاف در کشور و بی‌عرضگی و بی‌کفایتی شاهان، ایران را به تاراج بردند.

استاد مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی المصطفی به قحطی بزرگ ایران در سده اخیر اشاره نمود و ابراز داشت: بی‌کفایتی و بی‌عرضگی شاهان ایرانی چنان اوضاع را بر مردم تنگ کرده بود که در کمتر از چند سال، حدود نصف جمعیت ایران به واسطه تاراج اجنبی، از فرط گرسنگی و قحطی تحمیلی جان باختند.

وی به ظرفیت‌های آندلس یا اسپانیا به عنوان کشور اسلامی متمدن اشاره و تصریح کرد: دشمنان اسلامی وقتی دیدند نمی‌توانند تحت هیچ شرایطی این سرزمین را با امکانات نظامی اشغال کنند، دست به فعالیت‌های فرهنگی زده، با تهاجم فرهنگی و گسترش بی‌بند و باری اجتماعی، کشور مسلمان اسپانیا را از درون نابود کردند.

حجت‌الاسلام فصیح، در ادامه، به برخی از آثار سوء آزادی به روش غربی اشاره نمود و اذعان داشت: در فرایند آزادی براساس تعاریف غربی، سرمایه‌های اقتصادی و اجتماعی کشور از بین می‌رود؛ برای نمونه، براساس گزارش مؤسسات انگلستان، تنها مصرف الکل در این کشور بیش از سه میلیارد پوند بر بهداشت انگلستان آسیب می‌زند.

وی افزود: سالانه سی‌هزار نفر از مردم امریکا به دلیل آزادی اسلحه کشته می‌شوند یا در عرصه‌ای دیگر، آزادی به سبک غربی، ضمن ایجاد ناملایمات روحی و روانی، عرصه زندگی را بر انسان تنگ‌تر می‌کند، به گونه‌ای که تنها در امریکا در هر ۲۴ ثانیه یک نفر دست به خودکشی می‌زند.

سخنران این نشست قدرت‌بخشی، تثبیت اقتدار و نهادینه‌سازی امنیت اجتماعی را از مهم‌ترین اثرات آزادی اسلامی عنوان کرد و اظهار داشت: همه سردمداران کشور‌های استعماری، ضمن اعتراف به قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران، به خوبی از پیامد‌های دست‌اندازی نظامی به ایران آگاه هستند.

به گزارش روابط عمومی المصطفی(ص)، حجت‌الاسلام فصیح در پایان ضمن اشاره به وجود برخی از معضلات فرهنگی و اجتماعی حاکم بر کشور، اظهار کرد: آزادی به معنای رهایی و حکومت شهوت، فساد‌های بی‌شماری در جامعه ایجاد کرده است و همان بلایی را که بر سر مسلمانان آندلس آمد، در جوامع اسلامی ایجاد خواهد کرد.

انتهای پیام

captcha