کد خبر: 3830546
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۵

همایش بین‌المللی «بازاندیشی آرای استاد مطهری در مواجهه با مسائل امروز» برگزار می‌شود

گروه حوزه‌های علمیه ــ همایش بین‌المللی «بازاندیشی آرای استاد مطهری در مواجهه با مسائل امروز» اسفندماه از سوی بنیاد علمی و فرهنگی استاد مطهری در قم و تهران برگزار می‌شود.

همایش بین‌المللی «بازاندیشی آرای استاد مطهری در مواجهه با مسائل امروز» برگزار می‌شودبه گزارش ایکنا، محمدباقر خراسانی، دبیر اجرایی همایش «بازاندیشی آرای استاد مطهری در مواجهه با مسائل امروز»، ششم مردادماه در نشستی خبری گفت: در سال 1398 سالگرد چهلمین سال شهادت استاد مطهری را داشتیم و در پایان امسال هم صدمین سال تولد ایشان است.
 
وی افزود: در این راستا همایش بین‌المللی بازاندیشی آراء شهید مطهری با همکاری مراکز علمی، اجرایی و پژوهشی و ... به ویژه حوزه علمیه و دانشگاه تهران و 29 مرکز دیگر در حال برگزاری است.
 
خراسانی با بیان اینکه دبیرخانه از 21 تیرماه فراخوان خود را آغاز و کمیته علمی تشکیل داده و شش جلسه هم داشته است، بیان کرد: فراخوان همایش برای هزار مرکز علمی، فرهنگی، پژوهشی و آموزشی کشور ارسال شده است.
 
دبیر اجرایی همایش تصریح کرد: سال قبل مقام معظم رهبری بیانیه گام دوم انقلاب را مطرح کردند و در این همایش نیز سعی شده است تا محورهایی متناسب با این بیانیه مانند تمدن، سبک زندگی، عدالت، منافع ملی و ... گنجانده شود؛ زیرا حتماً باید از اندیشه این شهید که ایدئولوگ انقلاب بوده بهره‌برداری شود.
 
وی با بیان اینکه بعد از فعال شدن دبیرخانه و کمیته علمی و اجرایی، پایگاه همایش نیز برای اطلاعات مرتبط با همایش ایجاد شده است، گفت: فراخوان همایش به بیش از هزار مرکز ارسال شده است و علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به آدرس conf98.motahari.ir مراجعه کنند.
 
خراسانی دعوت از شخصیت‌های اندیشمند برای تدوین مقاله، مصاحبه شفاهی با استادان و صاحب‌نظران در مورد آراء شهید مطهری و برپایی نشست‌های علمی و پیش همایش در نقاط مختلف کشور با همکاری حوزه‌ها و دانشگاه‌ها را از دیگر برنامه‌های این همایش برشمرد و افزود: تلاش بر این است که از همه ظرفیت نهادها برای کاهش هزینه‌ها استفاده شود.
 
وی بیان کرد: چکیده مقالات تا 31 مردادماه و اصل مقالات تا 30 آبان 98 قابل ارسال به دبیرخانه است و همایش به مدت دو روز در تهران و قم در اسفند 98 برگزار خواهد شد و 31 مرکز که دو مرکز اصلی حوزه و دانشگاه تهران است با ما همکاری دارند.
 
دبیر اجرایی همایش با اشاره به سطح بین‌المللی همایش، افزود: نرم‌افزار جامع آثار شهید رایگان در فضای مجازی وجود دارد و قابل جست‌وجو برای همگان است و مسابقاتی نیز براساس همین نرم‌افزار طراحی شده است.
 
انتهای پیام
captcha