به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، رضا قنبری، مدیر مرکز رشد فناوریهای فرهنگی و زیارت پارک علم و فناوری خراسان شامگاه گذشته، 12 شهریورماه، در مراسم بازدید از شرکتهای مرکز رشد فناوریهای فرهنگی و زیارت پارک علم و فناوری خراسان و شتابدهنده هاوش که در دفتر این پارک برگزار شد، در خصوص اهداف این مراسم بازدید اظهار کرد: هدف بازدید امروز نشان دادن حل مشکلات، مسائل و توسعه ما توسط بخش خصوصی جوان و خوشفکر و همچنین باز تعریف آن برای مدیران ارشد است.
وی ادامه داد: بازدید امروز در فضای کار جمعی و گروهی ارائه شد، روی هر میز، شرکتها خدمات خود را عرضه و کالاهای خود را به نمایش گذاشتند و شرکتها در کنار هم بدون هیچ مانع و دیواری از تجربیات یکدیگر استفاده کردند.
مدیر مرکز رشد فناوری های فرهنگی و زیارت پارک علم و فناوری خراسان بیان کرد: پارک علم و فناوری شامل ۳۳۰ شرکت بوده که تنها ۳۰ شرکت از کل، مربوط به حوزه فرهنگی است. همچنین اکثر این شرکتها بنابر سابقه خود در حوزه فنی و مهندسی فعالیت داشته و خواهند داشت اما در ۲ الی ۳ سال گذشته با توجه به بضاعت و ظرفیتی که در شهر وجود دارد، در حوزه فرهنگی ورود پیدا کردهایم و نتایج آن را نیز دیدیم.
قنبری گفت: این شرکتها مربوط به بخش خصوصی بوده و دولت هیچ دخالتی و حمایتی برای این پژوهشها و رفع نیازهای آنان نداشته جز همان حمایت در زمینه آموزش کسب و کار تسهیل فضای کسب و کار. ما هنوز در ابتدای راه هستیم، امیدوارم این بازدیدها در تسهیل فضای کسب و کار نقش داشته باشد و قطعاً این جوانان در فضای به وجود آمده، افتخارات بسیار بزرگی را بدون هزینه خاصی رقم خواهند زد.
وی اضافه کرد: توقع و انتظار ما از چنین بازدیدهایی در حوزه فرهنگی، افزایش تعداد فکرکنندگان و البته در کنار تسهیل فضای کسب و کار و فروش این محصولات خواهد بود، این جوانان میتوانند کار خود را انجام دهند و تنها خواسته آنان فروش محصولات و عرضه خدماتشان است، رساندن این جوانان به زنجیره فروش، بزرگترین دستاورد و حمایت خواهد بود.
مدیر مرکز رشد فناوریهای فرهنگی و زیارت پارک علم و فناوری خراسان گفت: رسانه نیز در این زمینه ورود پیدا کرده و قطعاً مؤثر خواهد بود، در این جنگ اقتصادی هر فردی باید نقش خودش را بهخوبی ایفا کند تا به سهم خود در این جنگ تأثیرگذار باشد.
انتهای پیام