کد خبر: 3911969
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۰

بیش از صد هزار دانش‌آموخته حوزه علمیه خواهران در نهادهای کشور خدمت می‌کنند

معاون فرهنگی و تربیتی حوزه علمیه خواهران گفت: بیش از صد هزار دانش‌آموخته در سراسر کشور در ارگان‌ها و نهادها از جمله وزارت آموزش و پرورش مشغول فعالیت هستند.

۱۰۰ هزار طلبه در سازمان‌ها و نهادهای کشور خدمت می‌کنندبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی حوزه خواهران، معصومه ظهیری، اول مرداد در نشست آنلاین ویدئوکنفرانسی مرکز تربیت مبلغ معلم با نمایندگان استانی و رابطان در حوزه علمیه خواهران در سخنانی اظهار کرد: قرآن کریم بر اساس آیه شریفه «یزکیهم و یعلمهم الکتاب و الحکمه» بحث تعلیم و تربیت، همچنین اهتمام به این مسئله را بسیار تاکید کرده و در همین راستا حوزه‌های علمیه خواهران نیز جزء اهداف اصلی و اولویت‌های آموزشی و مهارتی خود مسأله تعلیم و تربیت قرار داده است.
 
وی ادامه داد: با این تفاسیر، مسیر، مسیر تهذیب، تعلیم و تعلم است. تعدادی از دانش‌آموختگان ما که بیش از ۵۰ هزار نفر هستند به علاوه دانش‌آموختگان جامعه الزهرا(س) اگر به این آمار افزوده شوند، ما بیش از صد هزار دانش‌آموخته در سراسر کشور داریم که بعضی از دانش‌آموختگان ما در ارگان‌ها و نهادها از جمله وزارت آموزش و پرورش مشغول فعالیت هستند.
 
معاون حوزه‌های علمیه خواهران بیان کرد: تعدادی از این دانش‌آموختگان به ویژه دانش‌آموختگانی که جدید به ما پیوستند نیاز به این بود که در طرح ساماندهی، ارتقا و حمایت تشکیلاتی حضور داشته باشند و بتوانیم به فعالیت‌های آنان سمت‌وسو دهیم، لذا تاسیس مرکز تربیت معلم مبلغ زمینه‌ای را ایجاد کرد برای فعالیت دانش‌آموختگان و رسمیت دادن به این فعالیت در آموزش و پرورش که بحمدلله سال گذشته این مسیر را به خوبی طی کردیم و کانون‌هایی تشکیل شده از دانش‌آموختگان را در استان‌ها زمینه‌ای برای آموزش‌های ابتدایی و حضور آنان را در آزمون فراهم کردیم و هم اکنون شاهد فعالیت ۱۵۵ نفر از پذیرفته‌شدگان سال گذشته در این مرکز هستیم.
 
وی ادامه داد: برگزاری نشست‌های مجازی فرصتی را فراهم کرد تا علاوه بر پاسخگویی به سوالات بتوانیم به تفصیل اهداف تشکیل این مرکز را بیش از پیش مرکز تربیت معلم مبلغ منقح کنیم.
 
ظهیری با بیان اینکه ما در سه زمینه می‌توانیم فعالیت‌های خود را تقویت کنیم، اظهار کرد: «تبلیغ و اطلاع‌رسانی به منظور مشارکت حداکثری طلاب علاقه‌مند به خدمت در آموزش و پرورش»، «تعامل و ارتباط مستمر با پذیرفته‌شدگان و بهره‌مندی از تجارب آنان» و «شناسایی دانش‌آموختگانی که زمینه جذب و حضور موفق در آزمون‌های آموزش و پرورش را دارند» از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
 
وی گفت: اهمیت تشکیل این نهاد که ذیل مراکز تربیت معلم آموزش و پرورش شکل گرفته دو نکته است؛ «حضور طلاب در بدنه آموزش و پرورش و رشته‌های مرتبط ارتقا پیدا کرده است طوری که در آزمون استخدامی سال گذشته تحصیلی هشت رشته تحصیلی مجوز حضور طلاب را گرفت» و «جذب طلاب و فعالیت آنان و فعالیت‌های جانبی که در این زمینه می توانند انجام دهند» شکل گرفته است.
 
معاون حوزه علمیه خواهران بیان کرد: در فصل جدید همکاری‌ها به دنبال برقراری یک رابطه وثیق و مستمر با رابطان در مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها هستیم تا بتوانیم مسائل مربوط به تبلیغ، ترویج و جذب را داشته باشیم.
انتهای پیام
captcha