کد خبر: 4012721
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۰
آیت‌الله مکارم شیرازی مطرح کرد:  

دغدغه آیت‌الله مکارم درباره حاشیه شهر مشهد

آیت‌الله مکارم شیرازی در دیدار با تولیت آستان قدس رضوی از دغدغه‌های خود نسبت به مسائل حاشیه شهر مشهد سخن گفت و تأکید کرد: در پروژه‌های ساماندهی حاشیه شهر مشهد نسبت به مسائل مهم فرهنگی نباید غفلت شود.

آیت الله مکارم شیرازی در دیدار با تولیت آستان قدس رضوی به گزارش ایکنا از خراسان رضوی و به نقل از آستان نیوز، آیت‌الله مکارم شیرازی در دیدار  با تولیت آستان قدس رضوی نسبت به توجه مسئولان به مشکلات مردم حاشیه شهر مشهد تأکید و عنوان کرد: مشهد شهر امام رضا(ع) است و باید نسبت به رفع مشکلات این شهر به‌ویژه در حاشیه شهر و فعالیت‌های فرهنگی در آن مناطق توجه جدی صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه در فعالیت‌های ساماندهی حاشیه شهر مشهد در کنار فعالیت‌های عمرانی و اقتصادی باید مباحث فرهنگی نیز مورد توجه قرار بگیرد، تصریح کرد: توجه به مباحث فرهنگی یکی از اصلی‌ترین نیازهای مردم در حاشیه شهر مشهد است، شهر امام رضا(ع) باید از حیث مباحث فرهنگی شاخص باشد.

آیت‌الله مکارم شیرازی در ادامه ضمن اشاره به تاریخ درخشان و جایگاه تأثیرگذار حوزه علمیه مشهد، از اقدامات علمی آستان قدس رضوی در مشهد تقدیر و بیان کرد: مشهد از حیث علمی و تاریخی ظرفیت تبدیل شدن به مرکزی توانمند برای تربیت علما و فقهای تأثیرگذار و شاخص را دارد، اما تحقق این مهم نیازمند برنامه‌ریزی، وجود عنصر علاقه و استفاده از امکانات مناسب است.

وی با اشاره به سابقه درخشان حوزه علمیه مشهد در دروس ادبیات عرب و تفسیر قرآن، بر لزوم برنامه‌ریزی برای احیای مجدد این جایگاه و شکوفایی استعدادها تأکید و بیان کرد: در گذشته علمای بسیار بزرگ و مدرسین نامداری در حوزه علمیه مشهد حضور داشته‌اند.

این مرجع تقلید به سابقه درخشان اساتید حوزه علمیه مشهد از حیث جهات عرفانی اشاره و تصریح کرد: استعدادها و ظرفیت‌های بسیار خوب علمی در مشهد وجود دارد و این شهر از طلاب و اساتید توانمندی برخوردار است که باید کمک شود تا شناسایی و زمینه شکوفایی آنها فراهم شود.

آیت الله مکارم شیرازی همچنین از اقدامات آستان قدس در خدمت‌رسانی به زائران، فعالیت‌های دهه آخر صفر و اقدامات فرهنگی این نهاد در حاشیه شهر مشهد تقدیر و روحیه و انگیزه تولیت آستان قدس رضوی در خدمت‌رسانی به زائران، ایجاد تحول علمی در مشهد و توجه ویژه به مشکلات حاشیه شهر مشهد را ستود.

حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی نیز در این دیدار گزارشی از اقدامات آستان قدس رضوی در حوزه‌های علمی، تسهیل زیارت و فعالیت‌های فرهنگی دهه آخر صفر ارائه کرد و گفت: اصلی‌ترین مأموریت و هویت آستان قدس را خدمت‌رسانی به زائران می‌دانیم و تمامی فعالیت‌های جانبی این آستان مقدس باید در راستای کمک به تحقق این مأموریت باشد.

تولیت آستان قدس رضوی همچنین گزارشی از اقدامات این نهاد در خصوص فعالیت‌های فرهنگی در حاشیه شهر مشهد ارائه کرد.

انتهای پیام
captcha