کد خبر: 4101740
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۲

نشست ستاد گفت‌وگوی اثربخش دستگاه‌های اجرایی با دانشگاهیان برگزار می‌شود

اولین نشست ستاد گفت‌وگوی اثربخش دستگاه‌های اجرایی با دانشگاهیان، امروز 2 آذرماه در سالن جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف برگزار می‌شود

به گزارش ایکنا، به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، با عنایت به بیانات صریح و مکرر مقام معظم رهبری در دیدارهای خود با دانشجویان مبنی ‌برگفت‌وگوی مستقیم و مستمر وزراء و مسئولان دستگاه‌های مختلف با دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی برای پاسخ‌گویی به سوالات و انتقادات آنان، مطابق با تدابیر اتخاذ شده، نشست‌های گفت‌وگوی اثربخش دستگاه‌های اجرایی با دانشگاهیان در دستور کار قرار دارد.

پیرو نامه وزیر علوم، تحقیقات وفناوری به دستگاه‌های اجرایی مبنی بر معرفی نماینده تام الاختیار، به استحضار می‌رساند «ستاد گفت‌وگوی اثربخش دستگاه‌های اجرایی با دانشگاهیان» متشکل از نمایندگان دستگاه‌های اجرایی در وزارت عتف تشکیل شده و به یاری خداوند متعال اولین نشست این ستاد با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی کشور، امروز چهارشنبه 2 آذر در سالن جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف برگزار می‌شود.

گفتنی است این نشست به منظور تعیین سازوکارها و هماهنگی‌های لازم و کارآمد برای تحقق این امر مهم در دانشگاه‌ها تشکیل می‌شود.

انتهای پیام
captcha