کد خبر: 4110248
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۴
رئیس دانشگاه فرهنگیان:

جشنواره قرآن و عترت، بستری ثمربخش در کسب صلاحیت‌های معلمی است

رضامراد صحرایی، رئیس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به ضرورت تایید صلاحیت معلمی دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان، تاکید کرد: جشنواره قرآن و عترت، جزء همیشگی کسب صلاحیت‌های معلمی خواهد بود و ضروری است دانشجومعلمان مشارکت حداکثری در چنین جشنواره‌هایی داشته باشند.

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان، اولین نشست ستاد عالی سی و هفتمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور، با حضور رضامراد صحرایی، رئیس دانشگاه فرهنگیان، حجت‌الاسلام سعید کرمی، مدیر کل فرهنگی و امور اجتماعی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت‌الاسلام و المسلمین علی تقوی، مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در سازمان مرکزی، حجت الاسلام و المسلمین محمدتقی مبشری، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی و محمدرضا اصلاحچی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان؛ میکائیل باقری، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش و نمایندگان برخی از دانشگاه‌ها و سازمان‌های کشور، در سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان برگزار شد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان در این جلسه، با بیان اینکه فعالیت‌های قرآنی همانند نخ تسبیحِ تمام فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه است، تصریح کرد: اگر دانشجو معلمان در مسیر قرآن قرار بگیرند، نور قرآنی عامل هدایت آنها می‌شود.

وی با اشاره به ضرورت تایید صلاحیت معلمی دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان؛ تاکید کرد: جشنواره قرآن و عترت، جزء همیشگی کسب صلاحیت‌های معلمی خواهد بود و ضروری است، دانشجومعلمان مشارکت حداکثری در چنین جشنواره‌هایی داشته باشند.

رئیس دانشگاه فرهنگیان در ادامه به بررسی شرایط روز کشور و نیز ضرورت احیای امور تربیتی در آموزش و پرورش پرداخت و افزود: امور تربیتی باید جهت‌گیری اصلی و قطعی در تمام فرآیندهای آموزش و پرورش داشته باشد و یکی از ارکان زنده شدن امور تربیتی، مسایل قرآنی است.

صحرایی با بیان اینکه باید هر معلم، یک مربی قرآن در مدارس باشد، بر برگزاری دوره‌های ویژه معلمان قرآنی با مولفان کتاب‌های درسی قرآن تاکید کرد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان در این جلسه همچنین تقویت کانون‌های قرآن و عترت، نهضت حفظ قرآن و بهره‌گیری از برگزیدگان جشنواره‌های قرآنی در مدارس را ضروری دانست.

گفتنی است در پایان این جلسه، پوستر سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه فرهنگیان که توسط علی اصغر ایمان‌زاده، استاد هنر و عضو هیات علمی دانشگاه فرهنگیان استان تهران طراحی شده بود رونمایی شد.

انتهای پیام
captcha