کد خبر: 4142741
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۳
رئیس جامعةالمصطفی العالمیه:

جهاد تببین تنها راه مقابله با هجمه تبلیغاتی دشمنان است

حجت‌الاسلام والمسلمین علی عباسی گفت: پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تا به امروز شاهد هجمه‌های گسترده، متنوع و تلفیقی دشمن علیه نظام اسلامی ایران هستیم که تنها راه مقابله با آن جهاد تببین و آگاهی بخشی به جامعه نسبت به پیشرفت‌های حال حاضر کشور است.

علی عباسی رئیس جامعةالمصطفی العالمیه

به گزارش خبرنگار ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین علی عباسی، رئیس جامعةالمصطفی العالمیه، عصر امروز،  اول خرداد در دیدار رئیس و اعضای هیئت رئیسه مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم در سخنانی با بیان اینکه جامعةالمصطفی یک کانون معرفتی الهام‌بخش با گفتمان ویژه در عالم به شمار می‌آید که برگرفته از گفتمان و اندیشه انقلاب اسلامی است، اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های مهم گفتمان انقلاب اسلامی عقلانیت و اندیشه‌ورزی است و تفکر انقلاب اسلامی به اقتضائات زمان و نیاز‌های بشر توجه ویژه داشته و بدون افراطی‌گری که امروز در برخی نقاط دیده می‌شود، از یک عقلانیت الهی بهره‌مند است.

وی افزود: ظهور این اندیشه در تمام فعالیت‌های علمی و دانشی المصطفی مشهود است، لذا منظومه علمی المصطفی از پرداختن به علوم انسانی با رویکرد دینی تا علوم عقلانی و توجه به تحقیقات تطبیقی و ادیان، بیانگر ابعاد عقلانی، اجتهادی و پویایی المصطفی است که گویی آن را از اندیشه انقلاب اسلامی وام گرفته است.

استاد جامعةالمصطفی العالمیه، کم‌اعتنایی و غفلت از ارزش‌های معنوی، الهی و اخلاقی را از مشکلات مهم بشر توصیف کرد و ادامه داد: بر اساس رویکرد تمدن مادی، اخلاق و ارزش‌های الهی از ساحت علم و معرفت کنار گذاشته شده است؛ مجموعه این ویژگی‌های اخلاقی و معنوی در آموزش علوم، پژوهش‌ها، تحقیقات، آثار علمی و تربیت‌یافتگان و دانش‌آموختگان جامعةالمصطفی بارز است.

وی با اشاره به اهمیت جهاد تبیین و گفتمان انقلاب اسلامی در عرصه بین‌الملل، بیان کرد: امروز دو گفتمان «تمدن، معنویت و عقلانیت» و «تمدن، مادی گرایی و فردگرایی»، در برابر هم قرار دارند. هر نظام جمعی حداقل به تصویری از جهان هستی و ترسیمی از نظام زندگی جمعی نیازمند است. تمدن مادی از یک طرف مبتنی بر نگاه مادی بر جهان بوده و از طرف دیگر اساس نظام اجتماعی خود را بر فردگرایی و سوداندیشی قرار داده که نتیجه آن نیز کم و بیش نمایان است.

رئیس جامعةالمصطفی العالمیه اظهار کرد: وقتی سودگرایی و لذت، اساس کار باشد، طبیعی است که قوی به ضعیف رحم نکند و استعمار یک پدیده طبیعی خواهد بود. ظهور استعمار کهن که با تسلط نظامی و استعمار جدید و با ابزار رسانه به دنبال تسلط بر اذهان و احساسات انسان‌هاست، محصول همین نگاه است.

وی، گفتمان انقلاب اسلامی را تنها داعیه‌دار ارائه نسخه‌ای جایگزین برای تمدن مادی خواند و افزود: این پرچم برافراشته که به نام انقلاب اسلامی در جهان نقش‌آفرینی می‌کند، داعیه تمدنی تازه و راهی نو برای بشریت را دارد که وظیفه مراکز علمی و تربیتی ما، تبیین این گفتمان است.

انتهای پیام
captcha