کد خبر: 4190526
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۸

برگزاری دوره آموزشی مدرسان قرآن مدارس شاهد کشور میزبانی مشهد

اولین دوره آموزشی مدرسان قرآن مدارس شاهد کشور در قالب طرح راهبران قرآنی با مربیان برجسته ۸ استان و به میزبانی اداره شاهد و امور ایثارگران آموزش و پرورش خراسان رضوی در حال برگزاری است.

قرآن کریمبه گزارش ایکنا و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی، علی غفاریان پناهی، رئیس اداره شاهد و امور ایثارگران آموزش و پرورش استان از برگزاری دوره آموزشی مدرسان قرآن مدارس شاهد کشور در قالب طرح راهبران قرآنی در مشهد خبر داد.

وی گفت: افتخار داریم در این دوره آموزشی میزبان مربیان برجسته قرآنی استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، یزد، کرمان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، گلستان و تهران باشیم.

غفاریان پناهی افزود: در این دوره که با تدریس و حضور استاد خداییان مؤلف کتاب درسی قرآن برگزار می‌شود، مربیان با شیوه‌های نوین تدریس قرآن آشنا می‌شوند و با دریافت گواهی «راهبر قرآن» در استان‌های خود تجارب و مطالب علمی را به معلمان درس قرآن منتقل خواهند کرد.

رئیس اداره شاهد و امور ایثارگران آموزش و پرورش  گفت: این دوره از روز چهارشنبه ششم دی ماه آغاز شده و تا عصر جمعه هشتم دی ماه ادامه دارد.

انتهای پیام
captcha