به گزارش خبرنگار ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین شیخ معین دقیق، رئیس دفتر حزبالله لبنان در قم، عصر امروز یکشنبه ۲۲ مهرماه در مراسم بزرگداشت شهید سید حسن نصرالله که در مرکز فقهی حضرت صاحب الامر(عج) قم برگزار شد، با اشاره به ویژگیهای شخصیتی این شهید عزیز، شهادت را تکمیل کننده فضائل شخصیتی رهبر شهید حزبالله دانست و اظهار کرد: هر چند جسم این شهید در بین ما نیست ولی راه و روش او زنده است.
وی اتحاد حول ولایت فقیه را مهمترین و کارآمدترین سلاح در تمان دوران دانست و افزود: سید مقاومت یک امت در مقام یک مرد بود، تبعیت از ولایت فقیه در حد اعلا یکی از رموز موفقیت سید حسن بود.
شیخ معین دقیق در بخش دیگری از سخنان خود ابراز کرد: دشمن در تلاش است تا بین محور مقاومت، لبنان و جمهوری اسلامی خدشه ایجاد کند ولی آنها نمیدانند که همه پیرو ولایت امیرالمؤمنین(ع) و تحت ولایت حضرت(ع) هستیم و امکان ندارد که بین ما فاصله ایجاد شود، بنابراین وحدت باید بیش از پیش بین ملتهای مسلمان ایجاد شود.
رئیس دفتر حزبالله در قم تصریح کرد: مردم لبنان و جبهه مقاومت گوش به فرمان مقام معظم رهبری هستند و همه از ولایت فقیه تبعیت میکنند، همانطور که سیدحسن نصرالله محو ولایت و ولایت فقیه بود؛ رژیم صهیونیستی، این غده سرطانی که توسط رذیلترین انسانها ایجاد شد، با محاسبات دقیق ولایت فقیه به زودی نابود خواهد شد.
شیخ دقیق ابراز کرد: کل امکانات رژیم صهیونیستی، آمریکا و استکبار جهانی در مقابل اراده الهی و اسلام بی اثر هستند؛ وعده صادق ۲ و مقاومت جبهه مقاومت رعشه و وحشت به دل رژیم صهیونیستی و موالی آن انداخته است.
وی یادآور شد: حزبالله امت قرآن و محمدی است و امتی است که شکست نمیخورد، چراکه آنها مقاومترین هستند و هیهات منه الذله بر آنان جاری است؛ به گفته سید حسن نصرالله پای ولایت فقیه خواهیم بود و این امت و این مسیر ادامه خواهد داشت و حزبالله عزتمندتر خواهد شد.
انتهای پیام