به گزارش خبرنگار ایکنا، حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا صالح، معاون فرهنگی و تربیتی جامعه المصطفی العالمیه، شامگاه چهارشنبه ۲۲ اسفندماه ماه طی سخنانی در محفل قرآنی ویژه خانوادههای طلاب غیر ایرانی، اظهار کرد: شهید آیتالله رئیسی شخصیتی ماندگار و قرآنی در تاریخ ایران و جهان است و مکتب معنوی و عبادی این شهید بزرگوار باید الگوی تمام طلاب به ویژه طلاب غیر ایرانی قرار گیرد.
وی با تأکید بر نگاه تمدنی به معارف قرآنی، افزود: شناخت حقیقت قرآن نکته مهمی است و تا زمانی که اهل قرآن نباشیم، دروازه این حقایق به روی ما باز نخواهد شد.
معاون فرهنگی، تربیتی المصطفی، قله تمام تلاشها در حوزه قرآن را تجلی کلام الله مجید در قلب و وجود انسان دانست و گفت: تجلی قرآن در وجود ما یعنی بخشهایی از صفات الهی در ما پدیدار گردد. خدای متعال در قرآن کریم به مؤمنان میفرماید درجه ایمان خود را افزایش دهید. ماه رمضان فرصتی برای افزایش این تلاش و مجاهدت است.
حجتالاسلام والمسلمین صالح، شهید رئیسی را الگوی یک مجاهد مسلمان واقعی دانست و تأکید کرد: این مجاهدت در ساحتهای مختلف مشهود بود. ایشان مصداق ذکر کثیر بود که قرآن در وجودش تجلی یافت.
سپس حجتالاسلام والمسلمین محمدحسین رفیعی، مدیرکل قرآن و حدیث جامعه المصطفی در این محفل قرآنی، اظهار کرد: محفل قرآنی خانوادههای جامعه المصطفی با حضور برخی از مدیران المصطفی و حضور ارزشمند صبیه خادم و مدافع قرآن کریم، شهید آیت الله رئیسی برگزار میشود.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی یکی از بروندادهای مهم جامعه المصطفی در حوزههای قرآن و حدیث را در فضای تبلیغ و ترویج برشمرد و یادآور شد: یکی از ساحتهای مهم این برونداد قرآنی، در بخش خانوادههاست. آموزشهای قرآنی، امور محفلی قرآن کریم، استعدادسنجی و پرورش استعدادها و نخبگان قرآنی در المصطفی انجام میشود که در این محفل با بخشی از آنها آشنا خواهیم شد.
وی با تأکید بر توسعه مراکز قرآنی المصطفی در داخل و خارج از کشور، ابراز داشت: 500 مرکز قرآنی در داخل و خارج از کشور توسط دانشآموختگان المصطفی تأسیس و با رویکرد مکتب اهل بیت (ع) در حال فعالیت است.
حجتالاسلام والمسلمین رفیعی، بخش دیگر فعالیتهای المصطفی را برگزاری سالانه جشنواره قرآنی و حدیثی برشمرد و گفت: این رویداد بزرگ بینالمللی قرآنی طی چند ماه برگزار میگردد و در اختتامیه آن از شخصیتهای الگو در حوزه خدمت به قرآن کریم تجلیل به عمل میآید. در سال جاری از شخصیت ارزشمند شهید آیتالله رئیسی به دلیل بیان گویا و ماندگار ایشان در سازمان ملل تقدیر به عمل آمد و فعالیتها و اقدامات قرآنی ایشان با حضور خانواده محرم این شهید عزیز معرفی گردید.
مدیرکل قرآن و حدیث المصطفی اظهار کرد: المصطفی در حوزه پژوهش نیز آثار مختلف قرآنی و حدیثی را به تولید رسانده است که امشب از بخشی از این آثار رونمایی خواهد شد.
اهمیت نهادینه سازی قرآن در خانواده المصطفی
رئیس اداره امور خیرین مرکز خانواده طلاب المصطفی در محفل قرآنی خانواده طلاب المصطفی در سی و دومین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم، بر فعالیت مستمر قرآنی خانوادههای المصطفی تأکید کرد.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره قرآنی خانوادههای طلاب المصطفی، اظهار داشت: در این جشنواره امسال نزدیک به چهار هزار نفر از فرزندان و همسران طلاب المصطفی در حوزههای قرائت، ترتیل، حفظ قرآن و ادعیه و نهج البلاغه و صحیفه سجادیه مشارکت داشتند.
همچنین، حجتالاسلام شمسی پور ادامه داد: انجام برنامههای همخوانی قرآنی به عنوان یکی از اسباب جذب خانوادهها به قرآن کریم در برنامههای المصطفی جایگاه مهمی دارد.
وی با اشاره به مشارکت هفت نمایندگی در داخل کشور و افزون بر ۵۲ ملیت در این جشنواره قرآنی، ابراز کرد: ۶۱۳ نفر از همسران، ۱۷۰۰ نفر از دختران و ۱۹۲۰ نفر پسران طلاب المصطفی در جشنواره قرآنی خانوادههای المصطفی شرکت کردند و تلاش میشود در سالهای آینده مشارکت گسترده تری را نیز شاهد باشیم.
رئیس اداره امور خیرین مرکز خانواده طلاب المصطفی بر اهمیت نهادینه سازی قرآن در خانواده المصطفی تاکید کرد و گفت: ما وظیفه داریم سطح سواد قرآنی جامعه بینالملل را ارتقا دهیم که یکی از لوازم آن، مسلط کردن فرزندان طلاب المصطفی به امور قرآنی است تا در کشور خود منشأ خدمات ارزشمند باشند.
حجتالاسلام شمسیپور با اشاره به اجرای برنامههای قرآنی در ۱۲۲ هیئت طلاب و خانوادههای المصطفی، اذعان داشت: در زمینه تربیت مربیان قرآنی، کتاب خط نور توسط المصطفی تدوین شد و در دو سال اخیر نیز بیش از صد نفر از مربیان قرآنی از میان همسران طلاب المصطفی پرورش یافتهاند.
در ادامه این برنامه از برخی آثار قرآنی المصطفی از جمله «قصص قرآن و مستشرقان»، «تحلیل و بررسی جریانهای تأویلگرا در فهم قرآن»، «نقد شبهات مستشرقان درباره فصاحت و بلاغت قرآن»، «کتاب شعر و نثر شهدای خدمت»، «مقدمهای بر علوم قرآنی به زبان انگلیسی» و «مجموعه چندجلدی تاریخ الحوزات العلمیه» با حضور نویسندگان این آثار رونمایی شد.
انتهای پیام