کد خبر: 4291659
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۴

اجرای پویش «امیرکبیر، ایستاده تا آخر، برای ایران»

پویش محکوم کردن تجاوز وحشیانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران و اعلام حمایت از ایستادگی تا آخرین لحظه در برابر آمریکا و رژیم جعلی صهیونیستی برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر، پویش محکوم کردن تجاوز وحشیانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران عزیز و اعلام حمایت از ایستادگی تا آخرین لحظه در برابر آمریکا و رژیم جعلی صهیونیستی را برگزار می‌کنند.
 
با آغاز تجاوز و حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به خاک ایران عزیز و شهادت جمع بسیاری از اساتید و دانشمندان هسته‌ای در کنار دانشجویان و مردمِ بی‌گناه و کودکان هم وطن‌مان، دانشجویان و دانشگاهیان دانشگاه صنعتی امیرکبیر، انزجار خود از این حمله در قالب پویشی اعلام کرده و خواستار انتقام و مقابله با این رژیم کودک‌کش را تا آخرین لحظه و نابودی کامل این غده سرطانی از نیروهای مسلح شدند.
 
همچنین این دانشجویان اعلام کردند که جهادِ علمی و امتداد مسیر اساتید شهید و دانشمندان این مرز و بوم تا آخرین لحظه برای ایفای نقش دانشجویی ادامه خواهد داشت.

متن عبری پویش خطاب به ایادی رژیم صهیونیستی به شرح زیر است:
«אנו, הסטודנטים של אוניברסיטת אמיר כביר לטכנולוגיה, מצהירים שכמו השומרים והמדענים שהושארו מעונה, נעמוד לצד איראן עד הרגע האחרון ונחגוג בקרוב את קריסתו וחורבנו של המשטר הישראלי המזויף»
ما دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر اعلام می‌داریم که همچون سراداران و دانشمندان شهید تا آخرین لحظه پای ایران خواهیم ایستاد و جشنِ فروپاشی و نابودی رژیم جعلی اسرائیل را به زودی برگزار خواهیم کرد.)
 
برای امضا و پیوستن به پویش «امیرکبیر، ایستاده تا آخر، برای ایران» از طریق لینک https://digiform.ir/w098ffe29 اقدام کنید.
 
انتهای پیام
captcha