کد خبر: 4357063
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۲۰
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی بیان کرد

امضای تفاهم‌نامه بهزیستی و حوزه علمیه خراسان با هدف ارتقای سلامت اجتماعی

مهدی برجی با اشاره به امضای تفاهم‌نامه همکاری میان بهزیستی و حوزه علمیه خراسان گفت: در چارچوب این تفاهم‌نامه، برنامه‌ریزی علمی و تدوین برنامه‌های اجرایی با محوریت تقویت باورها و گرایش‌های دینی، معنوی و فرهنگی در میان جامعه هدف بهزیستی انجام خواهد شد تا از ظرفیت آموزه‌های قرآنی و معارف اسلامی در ارتقای سلامت اجتماعی و کاهش آسیب‌ها استفاده شود.

مهدی برجی، مدیرکل بهزیستی خراسان رضویمهدی برجی، مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی، با اشاره به امضای تفاهم‌نامه همکاری میان بهزیستی و حوزه علمیه خراسان، اظهار کرد: این تفاهم‌نامه با هدف گسترش برنامه‌های فرهنگی، دینی و تربیتی برای جامعه هدف بهزیستی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و تبلیغی حوزه علمیه در کاهش آسیب‌های اجتماعی منعقد شده است.

وی ادامه داد: در چارچوب این تفاهم‌نامه، برنامه‌ریزی علمی و تدوین برنامه‌های اجرایی با محوریت تقویت باورها و گرایش‌های دینی، معنوی و فرهنگی در میان جامعه هدف بهزیستی انجام خواهد شد، تا از ظرفیت آموزه‌های قرآنی و معارف اسلامی در ارتقای سلامت اجتماعی و کاهش آسیب‌ها استفاده شود.

مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی بیان کرد: بر اساس این همکاری مشترک، امکان اجرای برنامه‌های فرهنگی و تبلیغی در مراکز تحت پوشش بهزیستی از جمله مراکز نگهداری، خانه‌های سلامت اجتماعی و سایر مراکز مرتبط فراهم می‌شود و مددجویان و کارکنان می‌توانند از این برنامه‌ها بهره‌مند شوند.

برجی تصریح کرد: بهزیستی در این تفاهم‌نامه زمینه اجرای برنامه‌ها را در مراکز خود فراهم می‌کند، جامعه هدف و ظرفیت‌های موجود را برای اجرای طرح‌های فرهنگی معرفی کرده و در حوزه اطلاع‌رسانی، ارزیابی برنامه‌ها و ارائه داده‌های مورد نیاز برای پژوهش‌های مشترک نیز مشارکت خواهد داشت.

وی بیان کرد: در مقابل، حوزه علمیه خراسان نیز با تأمین مبلغان و مبلغات واجد صلاحیت، طراحی و تولید محتوای دینی، اخلاقی و تربیتی متناسب با نیاز جامعه هدف و برگزاری دوره‌های آموزشی و توانمندسازی برای کارکنان بهزیستی، در اجرای این برنامه‌ها نقش‌آفرینی خواهد کرد.

مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی ادامه داد: اعزام مبلغان به مراکز بهزیستی در شهرستان‌ها به‌ویژه مناطق کمتر برخوردار، ارائه خدمات مشاوره‌ای مبتنی بر معارف اسلامی، مشارکت در برنامه‌های فرهنگی مانند جشنواره‌ها و اردوهای فرهنگی و همچنین تدوین محتوای آموزشی و پژوهشی متناسب با نیازهای معنوی و تربیتی جامعه هدف از دیگر محورهای این همکاری است.

برجی به استفاده از ظرفیت مبلغان فرهنگی حوزه علمیه برای اجرای برنامه‌های معنوی برای گروه‌های مختلف تحت پوشش بهزیستی از جمله افراد دارای معلولیت و زنان سرپرست خانوار اشاره و تصریح کرد: همکاری در اجرای ماده 35 قانون حمایت از کودکان و نوجوانان در حوزه فرزندخواندگی نیز از دیگر بخش‌های پیش‌بینی شده در این تفاهم‌نامه است.

انتهای پیام
خبرنگار:
زهرا جدی
captcha