کد خبر: 1237142
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۷:۵۱
حجت‌الاسلام درويش‌پور

ارتقاء جايگاه نماز بايد ره‌آورد بیست و دومین اجلاس سراسری نماز باشد

رئيس ستاد اقامه نماز لرستان همكاری و مساعدت دستگاه های عضو كميته‌های هشت‌گانه بيست و دومين اجلاس سراسری نماز به ميزبانی لرستان را خواستار شد و گفت با برگزاری اجلاس سراسری نماز در لرستان شاهد ارتقاء جايگاه نماز در استان باشيم.


گروه انديشه: رئيس ستاد اقامه نماز لرستان همكاری و مساعدت دستگاه های عضو كميته‌های هشت‌گانه بيست و دومين اجلاس سراسری نماز به ميزبانی لرستان را خواستار شد و گفت: با برگزاری اجلاس سراسری نماز در لرستان شاهد ارتقاء جايگاه نماز در استان باشيم.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، حجت‌الاسلام عابدين درويش‌پور، دبير ستاد اقامه نماز استان لرستان ظهر شنبه، يازدهم خردادماه در جلسه كميته تبليغات و اطلاع‌رسانی اجلاس سراسری نماز در سخنانی با تاكيد بر ضرورت توجه به جايگاه نماز در جامعه به انتخاب استان لرستان به‌عنوان ميزبان بيست و دومين اجلاس سراسری نماز اشاره كرد و گفت: در اين راستا كميته‌های مختلفی مانند كميته پشتيبانی، فرهنگی، ارزشيابی، تبليغات و اطلاع‌رسانی، حراست، علمی و پژوهشی و كارگروه‌های مختلف راه‌اندازی شده است.


وی با ياداوری اينكه بيست و دومين اجلاس سراسری نماز با همكاری استانداری لرستان و نماينده ولی‌فقيه در استان و امام جمعه خرم‌آباد و همكاری ساير دستگاه‌های اجرايی و اداری طی شهريورماه امسال در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود به اقدامات صورت گرفته برای برگزاری هرچه بهتر اين اجلاس در لرستان اشاره كرد و افزود: نصب تابلوها با موضوع نماز در جاده‌های سطح استان، شعار نويسی با موضوع نماز در سطح مجتمع‌های بين‌راهی، توزيع سربرگ‌های اداری با موضوع اجلاس نماز، دعوت از افراد شاخص استان، ارسال پيامك در روز برگزاری اجلاس و ... از ديگر برنامه‌های در نظر گرفته شده در اين زمينه بوده است.


دبير كميته فرهنگی بيست و دومين اجلاس سراسری نماز خاطرنشان كرد: اميد است با برگزاری اجلاس سراسری نماز شاهد ارتقاء جايگاه نماز در استان باشيم و اين مساعدت و همكاری دستگاه‌های عضو كميته‌های هشت‌گانه بيست و دومين اجلاس سراسری نماز را می‌طلبد.

captcha