کد خبر: 1258273
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۹
حجت‌الاسلام جويباری اظهار كرد

ايجاد رغبت در مخاطب؛ گام نخست در آموزش مسائل مذهبی

مربيان قرآنی بايد در‌نظر داشته باشند كه گام نخست در مورد كسانی‌كه مدت زيادی از شركت ايشان در كلاس‎های قرآنی و آموزش مسائل مذهبی نمی‎گذرد، ايجاد رغبت و علاقه پايدار جهت استمرار شركت در جلسات است.


گروه انديشه: مربيان قرآنی بايد در‌نظر داشته باشند كه گام نخست در مورد كسانی‌كه مدت زيادی از شركت ايشان در كلاس‎های قرآنی و آموزش مسائل مذهبی نمی‎گذرد، ايجاد رغبت و علاقه پايدار جهت استمرار شركت در جلسات است.








حجت‎الاسلام محمدرضا جويباری، مدرس حوزه و دانشگاه‎های قم در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‎المللی قرآن(ايكنا) شعبه زنجان، گفت: با توجه به حجم بالای مخاطبان دوره‌های آموزشی قرآن كريم در ماه مبارك رمضان، مربيان قرآنی نبايد سعی در انتقال تمام مفاهيم به مستمعان داشته و آنها را از آموزه‎های دينی اشباع كنند؛ چراكه اين امر سبب دلزدگی مخاطب می‌شود.


وی افزود: مربيان قرآنی بايد در نظر داشته باشند كه گام نخست در مورد كسانی‌كه مدت زيادی از شركت ايشان در كلاس‎های قرآنی و آموزش مسائل مذهبی نمی‎گذرد، ايجاد رغبت و علاقه پايدار جهت استمرار شركت در جلسات است و اگر اين رغبت در اين قشر از مخاطبان ايجاد شود، در مراحل بعدی می‎‏توان مفاهيم كلی را به‌خوبی برای ايشان تبيين كرد.


اين كارشناس مسائل مذهبی اظهار كرد: بيشتر مربيان قرآنی و مدرسان مسائل مذهبی در مواجهه با مخاطبان با سابقه می‎توانند سلسله‌وار اقدام كرده و طوری عمل كنند كه رغبت و علاقه اين افراد برای ساليان متمادی حفظ شود و انس و الفت ايشان با قرآن و مذهب روز‌به‌روز افزايش يابد.


اين مدرس حوزه و دانشگاه‎های قم تأكيد كرد: برای مربيان قران و مدرسان مسائل مذهبی بسيار ضروری است تا با تكنولوژی روز آشنا بوده و اطلاعات آنها از فناوری عصر خود به‌روز باشد؛ زيرا در شرايطی كه حتی خردسالان نيز با علوم مربوط به رايانه آشنايی نسبی دارند، مربی قرآنی كه با رايانه، اينترنت، فضای مجازی و نرم‌افزارهای مختلف آشنايی كافی نداشته باشد نمی‎تواند، موفق عمل كند.


حجت‎الاسلام جويباری افزود: در عصر امروز كه نوجوانان و جوانان روز‌به‌روز متناسب با تكنولوژی و فناوری‎های زمان تغيير كرده و به‌روز می‌شوند، مربيان قرآنی هم بايد به‌طور مداوم و متناسب با نياز مخاطب جلو بروند و از اين‌رو برگزاری مستمر كلاس‎های تربيت مربی و مدرس قرآنی دينی در هر منطقه و استان الزامی است.


وی در پايان، يادآور شد: مربيان قرآنی به مثابه آشپزهای هستند كه مواد اوليه آموزه‎های قرآن و روايات را به شكل زيبا، قابل درك و دلپذير به مخاطب‎ها ارائه می‎كنند و در ايشان ايجاد علاقه و رغبت می‎نمايند و مربيان قرآنی استان زنجان نسبت به فراگيری مطالب جديد اشتياق و بانشاط هستند.

captcha