کد خبر: 1271013
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۹

30 اثر چاپ اول در جامعة‌المصطفی(ص) رونمايی شد

در نمايشگاه بين‌المللی قرآن تهران از 30 اثر جديد در حوزه قرآن و حديث كه از سوی جامعة‌المصطفی(ص) العالميه در ايران و خارج از كشور منتشر گرديده، رونمايی شد.


گروه انديشه: در نمايشگاه بين‌المللی قرآن تهران از 30 اثر جديد در حوزه قرآن و حديث كه از سوی جامعة‌المصطفی(ص) العالميه در ايران و خارج از كشور منتشر گرديده، رونمايی شد.


عليرضا قربانی، مسئول دبيرخانه المپياد بين‌المللی قرآن و حديث جامعة‌المصطفی(ص) در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قم، با اعلام خبر انتشار 30 اثر چاپ اول در جامعة‌المصطفی(ص) گفت: در بيست و يكمين دوره برگزاری نمايشگاه بين‌المللی قرآن در تهران جامعة‌المصطفی(ص) العالميه نيز مانند بسياری از نهادهای ديگر حضور فعالی داشت.


وی ادامه داد: حضور جامعة‌المصطفی(ص) در قالب غرفه فرهنگ ملل با حضور 30 كشور در اين نمايشگاه حضور يافت و برنامه‌های متنوعی از جمله يك همايش بين‌المللی در حوزه قرآن برگزار شد.


قربانی تصريح كرد: همايش بين‌المللی «حاكميت معرفی قرآن در هويت‌سازی تمدنی» عنوان همايشی بود كه با حضور چندتن از كارشناسان برجسته دينی از ايتاليا، كنيا و لبنان همچنين با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی و آيت‌الله اعرافی، عضور شورای عالی فرهنگی و رئيس جامعة المصطفی برگزار شد.


مسئول دبيرخانه المپياد بين‌المللی قرآن و حديث جامعة‌المصطفی(ص) بيان كرد: در اين نمايشگاه همچنين از 30 جلد كتاب جديد و چاپ اول كه در داخل و خارج از ايران از جمله مركز الهزاره لبنان چاپ شده رونمايی شد.

captcha