کد خبر: 1320525
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۵
امشب در مشهد؛

کنگره بین‌المللی قرآن کریم با محوریت انسان و جامعه پایان می‌یابد

گروه فعالیت‌های قرآنی: اختتامیه نخستین کنگره بین‌المللی قرآن کریم(انسان و جامعه) امشب، 30 آبان‌ماه با حضور محمدمهدی مظاهری، مشاور ارشد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مشهد برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، نخستین کنگره بین‌المللی قرآن کریم(انسان و جامعه) امشب، 30 آبان‌ماه با حضور محمدمهدی مظاهری، مشاور ارشد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد به کار خود پایان می‌دهد.



در این مراسم که با قرائت قرآن و سرود ملی آغاز خواهد شد، محمدمهدی مظاهری، مشاور ارشد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی  و رجب اصغریان، رییس منطقه 9 دانشگاه آزاد اسلامی  سخنرانی خواهند کرد.



بر اساس این گزارش، در مراسم اختتامیه کنگره حجت‌الاسلام سید‌حسین محتشمی، دبیر اجرایی این کنگره و دکتر ملایی، دبیر کمیته بین‌الملل کنگره بین‌المللی قرآن کریم مطالبی را در خصوص نحوه برگزاری این کنگره ارائه خواهند کرد.



تقدیر از دست‌اندرکاران و برگزیدگان این کنگره بین‌المللی قرآن کریم(انسان و جامعه) از دیگر برنامه‌های پایانی این کنگره دو روزه است.



بر اساس این گزارش کنگره بین‌المللی قرآن کریم با محوریت انسان و جامعه از صبح روز گذشته، 29 آبان‌ماه با پیام آیت‌الله العظمی ناصر مکارم‌شیرازی از مراجع تقلید شیعه و آیت‌الله اکبر هاشمی‌رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در مشهد آغاز به‌کار کرد.



سخنرانی ناصر پریز، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور و رونمایی از دو کتاب فرهنگ تفسیری قرآن مجید و دایرة‌المعارف قرآن مجید از دیگر برنامه‌های نخستین روز کنگره بود.



همچنین این کنگره از ظهر روز گذشته با ارائه مقالات برتر توسط نویسندگان آثار کار خود را ادامه داد که ارائه مقالات تا عصر امروز و قبل از برگزاری آئین اختتامیه ادامه خواهد داشت.

captcha