کد خبر: 1344717
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۰
یعقوبی:

اربعین نقطه عطفی در تاریخ شیعه و اسلام است

گروه اجتماعی: امام جمعه کاشمر توجه به اقامه عزاى سالار شهیدان را مهم‌‏ترین کاربرد اربعین در فرهنگ شیعى دانست و گفت: اربعین نقطه عطفی در تاریخ شیعه و اسلام محسوب می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام سید قاسم یعقوبی، 29 آذرماه در خطبه‌های عبادی ـ سیاسی این هفته کاشمر طی سخنانی توجه به اقامه عزاى سالار شهیدان را مهم‌‏ترین کاربرد اربعین در فرهنگ شیعى دانست و گفت: اربعین نقطه عطفی در تاریخ شیعه و اسلام است؛ لذا اگر بخواهیم در دنیا و آخرت نجات پیدا کنیم باید به کشتی نجات امام حسین(ع) متوسل شویم.



وی ادامه داد: در این راستا بعضى از مناطق شیعه‏‌نشین از جمله در سرزمین عراق، مراسم اربعین شهادت سالار شهیدان و یاران باوفایش، حتى از مراسم عاشورا و دهه اول محرم نیز باشکوه‏‌تر برگزار می‌شود.



وی با اشاره به اینکه اهل بیت(ع) نه تنها تسلیم وضع موجود نشدند بلکه وضع موجود را به نفع خود و امام حسین(ع) تغییر دادند، اظهار کرد: درس استفاده از لحظه‌ها و موقعیت‌شناسی که در سخنان گهربار کاروان کربلا بود، همچون شلاقی بر پیکر دشمن‌زده شد.



خطیب جمعه کاشمر اظهار کرد: پیام‌رسانی حضرت زینب(س) و کاروان اباعبدالله الحسین(ع) بود که توانست کاخ یزیدیان را به لرزه درآورد و آنان را در مقابل مردم رسوا کند.



یعقوبی با بیان اینکه محبوبیت امام حسین(ع) در دل همه عاشقان حریم ولایت و بندگی خدا باعث شده تا روز به روز بر شمار ارادتمندان به آن حضرت افزوده شود، تصریح کرد: رهبری بی‌نظیر اباعبدالله(ع) در قیام کربلا در قالب هجرت، ناتمام گذاشتن آئین حج، بردن زن و کودکان، خطبه‌ها و دعوت‌های وی برای یاری دین اسلام نیز بیانگر این است که آن حضرت بهترین اصول مدیریتی را اجرا کرده است.



وی با تاکید بر اینکه امام حسین(ع) شهید شد تا مردم آگاه شوند، خاطرنشان کرد: این روزها شاهد حرکت میلیون‌ها دلداده حسینی برای حضور در حرم امام حسین(ع) و قرائت زیارت اربعین در کربلا هستیم اما متاسفانه تکفیری‌ها تلاش می‌کنند جلوی این موج را بگیرند ولی نمی‌دانند که این حرکت توسط خدا حمایت و پشتیبانی می‌شود و کسانی که در مقابل این حرکت عظیم قرار بگیرند نابود خواهند شد.



امام جمعه شهر کاشمر در ادامه با اشاره به روند تحولات سیاست خارجی و تحریم‌های جدید آمریکا بر خلاف توافقنامه ژنو افزود: باید با روحیه حسینی و مقاومت علوی با استکبار روبرو شویم.



وی با اشاره به صدور قطعنامه سازمان ملل به پیشنهاد ریاست جمهوری کشورمان ابراز کرد: رئیس جمهور کشورمان پیشنهاد جهان ضد خشونت و افراطی‌گری را به سازمان ملل داده بودند که همه کشورها به جز اسرائیل مصمم شدند، علیه خشونت اقدام کنند.

captcha