کد خبر: 1348919
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۹
حجت‌الاسلام بهرامی:

پرداختن به سبک زندگی دینی در جامعه کمتر مورد توجه قرار گرفته است

گروه اجتماعی: رئیس سازمان عقیدتی ـ سیاسی ناجا با بیان اینکه سبک زندگی دینی یکی از موضوعات مورد تأکید رهبری بوده و هست، افزود: متأسفانه این امر کمتر در جامعه مورد توجه قرار گرفته است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام ابوتراب بهرامی صبح امروز، 9 دی‌ماه در همایش رؤسای عقیدتی ـ سیاسی نیروی انتظامی منطقه چهار کشور که در مشهد برگزار شد، بصیرت را نیاز مستمر انسان در عرصه‌های مختلف اجتماع دانست و اظهار کرد: ضرورت تقویت بصیرت در فضای کنونی ایجاب می‌کند که از رهنمودهای جامع قرآن، احادیث معصومین(ع) و همچنین از رهنمودهای سازنده ولایت فقیه برای ایجاد بصیرت و بینش در جامعه و شناخت دشمنان استفاده کرد.



وی به روحانیان عقیدتی ـ سیاسی نیروی انتظامی گفت: ما تنها مبلّغ نیستیم بلکه مدیر ارشد ده‌ها هزار نیروی انسانی هستیم که باید رمز و راز مدیریت فرهنگی را یاد بگیریم تا بتوانیم این افراد را مدیریت کنیم.



رئیس سازمان عقیدتی ـ سیاسی ناجا ادامه داد: در این زمینه یک هئیت سه نفره در قم سخنرانیهای روحانیان عقیدتی ـ سیاسی نیروی انتظامی را مورد ارزیابی قرار می‌دهند که تاکنون 600 سخنرانی مورد ارزیابی قرار گرفته است.



وی با بیان اینکه در این سخنرانی‌ها فن بیان، ورود و خروج به مطلب، میزان تاثیرگذاری، چگونگی بیان روایت و استفاده از آیات و روایت در سخنرانی‌ها ارزیابی شده است، عنوان کرد: یکی از تأکیدات رهبری در سفرشان به خراسان شمالی توجه به سبک زندگی بود که کمتر به این موضوع در سخنرانی‌ها پرداخته می‌شود.



نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان عقیدتی ـ سیاسی ناجا با اشاره به اینکه رهبری سبک زندگی دینی را لازمه تمدن اسلامی می‌دانند، بیان کرد: این مسئله جدی است و ما نیز در قالب فیلم و سخنرانی سعی در تببین این موضوع در میان روحانیان عقیدتی ـ سیاسی نیروی انتظامی و سپس سایر مردم داریم.



بهرامی در ادامه تصریح کرد: در این راستا جهاد علمی باید در رأس امور قرار گیرد، همچنین روحانیان عقیدتی ـ سیاسی نیروی انتظامی باید از نظر اطلاعات به روز باشند زیرا تنها با همین اطلاعات موجود و دروس گذرانده شده، نمی‌توان پاسخگوی نیاز جامعه بود.



وی اظهار کرد: جهاد در موضوعات خودسازی و معرفت‌شناسی از دیگر مسائلی است که ما به عنوان مدیران فرهنگی باید به آن ورود پیدا کنیم تا بتوانیم ضمن شناخت خود، در مدیریت جامعه نیز موثرتر باشیم.



نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان عقیدتی ـ سیاسی ناجا با بیان اینکه ما امروز نیازمند جهاد تبلیغی، سیاسی و اقصادی در جامعه هستیم، افزود: اسلام با خرافات و بدعت پیش نمی‌رود از همین رو باید با جهاد تبلیغی خرافات را از جامعه حذف کرد.



وی سیدعلی‌اکبر ابوترابی را یکی از افراد شاخص و الگوهای بزرگ عنوان کرد و خاطر نشان کرد: وظیفه ماست که حال و هوای دفاع مقدس را به نسل آینده منتقل کنیم بنابراین اشخاصی مانند ابوترابی باید به نسل آینده معرفی شود.



یادآور می‌شود، این همایش با حضور 120 نفر از روحانیون عقیدتی ـ سیاسی نیروی انتظامی استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و مرزبانی ها و یگان‌های نیروی انتظامی در این استان‌ها برگزار شد.

captcha