کد خبر: 1389359
تاریخ انتشار : ۰۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۵
در ایام نوروز صورت می گیرد؛

اجرای طرح آرامش بهاری در 126 بقعه متبرکه خراسان رضوی

گروه اجتماعی: طرح آرامش بهاری در چهارمین سال متوالی، همزمان با ایام نوروز در 126 بقعه متبرکه خراسان رضوی در حال اجرا است.

سیدمحمد فتحی، مسئول روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، با بیان اینکه حدود 250 بقعه متبرکه در خراسان رضوی وجود دارد، گفت: در ایام نوروز سال 93  به صورت ویژه در 126 بقعه متبرکه طرح آرامش بهاری در حال اجرا است.

وی با بیان اینکه امسال چهارمین سال برگزاری طرح آرامش بهاری در بقاع متبرکه کشور است، افزود: تاکنون بیش از 800 هزار زائر از بقاع متبرکه خراسان رضوی بازدید کرده و از برنامه‌های طرح آرامش بهاری بهره‌مند شده‌اند.

مسئول روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی ادامه داد: تلاوت قرآن، سخنرانی، مداحی و برپایی هفت سین قرآنی از جمله ویژه برنامه‌های بقاع متبرکه خراسان رضوی هنگام شروع سال تحویل 93 بود.

فتحی با اعلام اینکه در 21 بقعه متبرکه خراسان رضوی خیمه‌های معرفت برپا است، خاطرنشان کرد: هر کدام از این خیمه‌ها شامل شش غرفه اعم از گفتمان دینی، پاسخ به سؤالات شرعی، مشاوره خانواده، مشاوره وقف، کودکان و نمایشگاه آرامش بهاری می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این طرح با هدف تأمین نیازهای فرهنگی زائران در بقاع متبرکه در حال اجرا است، اظهار کرد: 115 روحانی بومی و غیربومی از مشهد و قم برای این طرح به بقاع متبرکه خراسان رضوی اعزام شده‌اند.

مسئول روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی با اعلام اینکه از سخنرانان کشوری جهت ایراد سخنرانی در بقاع متبرکه خراسان رضوی دعوت شده است، اضافه کرد: این سخنرانان پس از اقامه نماز ظهر و عصر، مغرب و عشا با موضوع سبک زندگی اسلامی سخنرانی خواهند کرد.

مسئول روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی بیان کرد: از 29 اسفندماه سال 92 الی 11 فروردین سال جاری حجت‌الاسلام سیدمحی الدین میرمرشدی، نماینده اسبق ولی فقیه در نیروی هوایی سپاه اصفهان در امامزادگان سلطان ابراهیم(ع)، سیدناصر(ع) و سیدیاسر(ع)، یحیی بن زید(ع)، محروق(ع)، گنبد خشتی و شعیب(ع) که به ترتیب در شهرستان‌های قوچان، طرقبه، میامی، نیشابور، مشهد، کاشمر، گناباد و سبزوار واقع هستند، به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت.

فتحی از سخنرانی حجت‌الاسلام سیدمرتضی صالحی خوانساری، از اساتید حوزه علمیه قم در روز پنج شنبه، هفتم فروردین‌ماه پس از اقامه نماز ظهر و مغرب به ترتیب در امامزادگان سیدناصر(ع) و سیدیاسر(ع) و گنبدخشتی مشهد خبر داد و بیان کرد: جمعه، هشتم فروردین‌ماه در امامزاده یحیی بن زید(ع) واقع در میامی، سخنران مذکور به ایراد سخنرانی پرداخت.

وی با اشاره به اینکه حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان، معاونت فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها و مسئول نهاد رهبری در دانشگاه هنر، روزهای چهارم و پنجم فروردین‌ماه به ترتیب در امامزادگان گنبدخشتی، ناصر و یاسر ایراد سخنرانی داشت، افزود: سخنرانی روز هفتم فرودین ماه در امامزادگان عبدالله و شعیب به ترتیب ساعت 17 و پس از اقامه نماز مغرب با حضور حجت‌الاسلام حسین دهنوی، مشاور مسائل خانواده و امور مذهبی برگزار شد.

مسئول روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی در پایان با بیان اینکه حجت الاسلام محمدجواد حاج علی‌اکبری، نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمن‎های اسلامی دانش‎آموزان اول و دوم فروردین‌ماه در امامزادگان سیدناصر(ع) و سیدیاسر(ع) و گنبدخشتی سخنرانی کرده بود، یادآور شد: حجت‌الاسلام محمدحسن راستگو، رئیس مرکز تربیت مربی کودک و نوجوان حوزه علمیه قم نهم الی دوازدهم فروردین ماه در 17 بقعه متبرکه خراسان رضوی اجرای برنامه خواهد داشت.

captcha