کد خبر: 1409898
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۸
در مرحله مقدماتی؛

مسابقات قرآن طلاب اردوزبان مقیم قم برگزار شد

گروه حوزه‌های علمیه: مرحله مقدماتی پانزدهمین دوره مسابقات قرآن طلاب اردوزبان مقیم قم دوم خرداد برگزار شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمسعود اختر رضوی، رئیس دارالقرآن و موسسه قرآنی علوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) گفت: دارالقرآن علوی همه ساله در ماه رجب و همزمان با عید سعید مبعث و آغاز نزول قرآن، مسابقه بزرگ حفظ قرآن کریم را برگزار می‌کند.

وی ادامه داد: مرحله مقدماتی پانزدهمین دوره این مسابقات روز جمعه 23 رجب المرجب 1435 مطابق با دوم خرداد ماه 1393 در دو بخش خواهران و برادران برگزار شد.
رضوی عنوان کرد: بخش مقدماتی مسابقات خواهران صبح روز جمعه با حضور بیش از 60 حافظ شرکت‌کننده برگزار شد و داوری این مرحلۀ از مسابقه نیز برعهدۀ سرکار خانم موسوی و رضوی بود.

وی ادامه داد: همچنین مسابقات بخش برادران عصر جمعه برگزار شد  و مسؤل موسسه علوی نکاتی راجع به جایگاه قرآن و اهمیت تمسک به قرآن بیان و از ارتقاء کیفی و کمی این مسابقات ابراز خرسندی کرد.

رضوی افزود: داوری این مرحله از مسابقات در بخش برادران نیز بر عهده داوران ممتاز قرآن حجت‌الاسلام و المسلمین سیدعلی میرداماد و علی علیزاده بود.
رئیس دارالقرآن علوی گفت: در مرحلۀ مقدماتی مسابقات بیش از 40 نفر از برادران اردوزبان در مقاطع 2، 5، 10، 15، 20 جزء و کل قرآن شرکت کردند.
وی ادامه داد: حفاظی که در این مرحله بتوانند بیش از 70 امتیاز کسب کنند، به مرحله نهایی مسابقات راه پیدا می‌کنند و نتایج این مرحله دو روز پس از برگزاری مسابقات اعلام خواهد شد.

این فعال قرآنی اردوزبان با اشاره به نقش قرآن در خودسازی فرد و جامعه اظهار کرد: قرآن کتاب شفاء، رحمت و هدایت است و تنها کتابی است که همان گونه که خدا نازل کرده بود هم اکنون در اختیار بشریت قرار دارد و تمسک به این کتاب نورانی و آسمانی باعث زیادی ایمان و هدایت و زدودن گمراهی و انحراف است.
وی با بیان اینکه تمسک به قرآن در کنار تمسک به اهل بیت عصمت و طهارت(ع) ضامن سعادت و نجات مسلمانان است عنوان کرد: مسابقات قرآنی یکی از مهم‌ترین و بهترین جلوه‌های تمسک به قرآن، نشر فرهنگ قرآن و نمونه‌ای از انس با قرآن است.
مؤسسه علوی دارالقرآن 15 سال است که با مدیریت حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمسعود اختر رضوی مشغول فعالیت است و علاوه بر برنامه‌های فرهنگی و پژوهشی تاکنون تعداد زیادی حافظ و قاری از میان طلاب هند و پاکستان و دیگر کشور‌ها تربیت کرده و آموزش داده است.

captcha