کد خبر: 1411029
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۰

«حیات اجتماعی قبل از بعثت رسول خدا(ص) در منابع کهن» بازخوانی می‌شود

گروه اندیشه: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در روز مبعث نشست علمی «بازخوانی حیات اجتماعی قبل از بعثت رسول خدا(ص) در منابع کهن» را برگزار می کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، بنا بر اعلان گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، هدف از برگزاری این نشست علمی بازخوانی حیات اجتماعی رسول خدا(ص) و ترویج روایات صحیح قبل از بعثت مربوط به زندگی آن حضرت است که توسط حجت‌الاسلام و المسلمین رمضان محمدی، استادیار و مدیر گروه تاریخ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ارائه می‌شود.
بررسی روایات منابع تاریخی درباره زندگانی رسول خدا(ص) و ارائه روایات صحیح از حیات اجتماعی آن حضرت در دوره جاهلی از محورهای اصلی مباحث این نشست علمی است.
ارائه کننده بحث سعی می‌کند در خلال این نشست به سؤالاتی نظیر این که آیا روایات صحیحی از زندگانی قبل از بعثت آن حضرت در منابع تاریخی قابل اثبات است؟ و از تعداد روایات وارد شده چه تعداد قابل اعتماد است و چه تعداد ساختگی است؟ پاسخی درخور بدهد.
نشست علمی یادشده روز سه‌شنبه 6 خردادماه همزمان با عید سعید مبعث از ساعت 20:30 در قم، خیابان شهید فاطمی، کوچه شماره 27، ساختمان دین‌پژوهان برگزار می‌شود و شرکت در آن برای کلیه علاقه‌مندان آزاد است.

captcha