
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، پنجمین کرسی حفظ قرآن ویژه بانوان فراگیر آستان قدس رضوی امروز، 16 مردادماه، ساعت 15 الی 17 در دارالقرآن الکریم حرم رضوی برگزار می شود.
براساس این گزارش، این کرسی حفظ قرآن با حضور اساتید برجسته و فراگیران کلاسهای حفظ دارالقرآن الکریم حرم رضوی انجام می شود که 9 نفر از حافظان کلاس های دارالقرآنالکریم حرم رضوی به ارائه محفوظات خود خواهند پرداخت.
برنامه های قرآنی متنوعی در این محفل قرآنی اجرا می شود که شامل همخوانی حافظان قرآن، رمزگذاری آیات مشابه، مسابقه ضرب المثل قرآنی، مقارنه قرآنی و بیان داستان و تشخیص آیات مرتبط با داستان می شود.
یادآور می شود، کرسی حفظ قرآن کریم به صورت ماهانه و با حضور اساتید و حافظان قرآن کریم در دارالقرآن الکریم آستان قدس رضوی برگزار می شود.