کد خبر: 1437147
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۷
احمدی:

کوتاهی در امدادرسانی به مردم غزه نقض آشکار حقوق بشر است

گروه سیاسی: رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد‌ کوتاهی در امدادرسانی به مردم غزه را نقض آشکار حقوق بشر دانست و افزود: بر اساس آمار رسمی پزشکان اروپایی، ۸۰ تا ۹۰ درصد قربانیان حملات رژیم صهیونیستی به غزه از شهروندان و یک سوم آنها نیز زن و کودک هستند.

رضا احمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، از برگزاری راهپیمایی ضد‌صهیونیستی جامعه پزشکی برای حمایت از کودکان مظلوم غزه با شعار «غزه مقاوم - اسرائیل کودک‌کش» در ساعت 14 روز شنبه، 18 مرداد‌ خبر داد.

وی با بیان اینکه این تجمع همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود، گفت: در گناباد نیز جمع کثیری از پزشکان، پرستاران، کادر تخصصی و درمانی، استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و اعضای سازمان نظام پزشکی، سازمان نظام پرستاری، سازمان تأمین اجتماعی، جمعیت هلال احمر و بسیج جامعه پزشکی ضمن تجمع در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، جنایات ددمنشانه رژیم صهیونیستی در غزه و سکوت سازمان‌های بین‌المللی مدعی حقوق بشر را محکوم می‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه دیدن صحنه‌های اسف‌بار کشتار کودکان و زنان در غزه موجب ایجاد خشم و نفرت جهانی نسبت به رژیم صهیونیستی شده است، بیان کرد: با توجه به اینکه ظلم و کشتار بیرحمانه در غزه در سایه سکوت مرگبار سازمان‌های جهانی مدعی حقوق بشر همچنان ادامه دارد، اعلام انزجار و محکومیت این جنایات باید ادامه داشته باشد.

احمدی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه «جهان اسلام برای تأمین نیازهای مردم غزه بشتابد» اظهار کرد: جامعه پزشکی شهرستان گناباد در لبیک به فرمان مقام عظمای ولایت آماده هرگونه خدمت و کمک در این زمینه است.

وی کوتاهی در امدادرسانی به مردم غزه را نقض آشکار حقوق بشر دانست و افزود: بر اساس آمار رسمی پزشکان اروپایی، 80 تا 90 درصد قربانیان حملات رژیم صهیونیستی به غزه از شهروندان و یک سوم آنها نیز زن و کودک هستند.

وی با بیان اینکه تاکنون رژیم صهیونیستی به بیش از 35 دستگاه آمبولانس، 17 بیمارستان و 102 نفر از کارکنان امدادرسان حمله کرده و به علت بمباران‌های اسرائیل 10 بیمارستان در غزه به اجبار بسته شد، اظهار کرد: این هجوم وحشیانه یک‌بار دیگر ماهیت رژیم جعلی اسرائیل و نیات حامیان او مخصوصاً آمریکا و بعضی از سران کشورهای عربی را آشکار ساخت.

‌احمدی بیان کرد: جامعه پزشکی گناباد با حضور چشمگیر خود در این تجمع ضمن محکوم کردن فجایع اسف‌بار غیرانسانی در غزه، پایبندی خود را به آرمان‌های امام راحل(ع) و انقلاب اسلامی به نمایش می‌گذارند و ضمن تجدید پیمان با رهبر معظم انقلاب، آمادگی خود را برای هرگونه امدادرسانی اعلام می‌کنند.

captcha