کد خبر: 1455319
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۵
مولوی بیان کرد:

ضرورت حفظ روحیه جهادی هشت سال دفاع مقدس

گروه اجتماعی: معاون ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کارخانجات و ادارات خراسان رضوی، با ببیان اینکه پیشکسوتان بسیج هم‌اکنون نیز باید روحیه جهادی خود را حفظ کنند، گفت: تاکنون نیز در این راه ثابت‌قدم مانده‌اید، باید خدا را شاکر باشید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، سردار علی مولوی، معاون ستاد احیای امر به معروف و نھی از منکر کارخانجات و ادارات خراسان رضوی صبح امروز، هفتم مهرماه در همایش پیشکسوتان بسیج مستضعفان خراسان رضوی، ضمن گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس، ابراز کرد: هفته دفاع مقدس فرصتی است برای اینکه یاد و خاطره افرادی که در دهه اول انقلاب از این خاک دفاع کردند را زنده نگه داریم.

وی ادامه داد: آنچه در خاطرات ما وجود دارد یاد و خاطره رزمندگان و بسیجیانی است که در تمام عرصه‌های جنگ، روحیه ایثار و جهاد را حفظ کرده و پشت سر رهبر کبیر انقلاب، امام خمینی(ره) توانستند دشمن را شکست دهند.

مولوی با بیان اینکه پیشکسوتان بسیج هم اکنون نیز باید روحیه جهادی خود را حفظ کنند، ابراز کرد: شما افرادی هستید که خدای متعال توفیق جهاد در راه خود را داده است بنابراین از اینکه تاکنون نیز در این راه ثابت‌قدم مانده‌اید، باید خدا را شاکر باشید.

معاون ستاد احیای امر به معروف و نھی از منکر کارخانجات و ادارات خراسان رضوی یادآور شد: هفته دفاع مقدس فرصتی را در اختیار ما قرار می‌دهد تا بتوانیم یاد شهدا و دستاوردهای دفاع مقدس را زنده نگه داریم، همچنین ما می‌توانیم از این فرصت برای انتقال تجربیات و خاطرات خود به نسل جوان بهره ببریم.

وی با بیان اینکه یاد و خاطره شهدا همیشه در دل ما باقی می‌ماند، گفت: ما هیچ‌گاه نباید رشادت‌ها و دلاوری‌های شهیدان کاوه، شوشتری، برونسی، خادم‌الشریعه، محمدزاده و ... را فراموش کنیم بلکه یاد آن‌ها همیشه در دل و جان ما باقی بماند.

معاون ستاد احیای امر به معروف و نھی از منکر کارخانجات و ادارات خراسان رضوی تأکید کرد: اگر فرمایشات و سخنان امام خمینی(ره) در دوران جنگ نبود، قطعاً نیروهای مردمی، بسیج، سپاه، ارتش و ... حضوری حماسی در دفاع مقدس نداشتند.

مولوی با بیان اینکه هم اکنون مبارزه دشمن تغییر پیدا کرده است، عنوان کرد: ما باید با همان روحیه‌ای که در جنگ نظامی داشتیم، در جنگ نرم دشمن حضور پیدا کنیم و نگذاریم دشمنان ایران و اسلام به اهداف شوم خود دست پیدا کنند.

وی با اشاره به این مطلب که استکبار جهانی اقدامات جنایتکارانه در منطقه علیه مسلمانان انجام داده است، گفت: گروه جنایتکار داعش نیز توسط آمریکایی‌ها به وجود آمده است تا مسلمانان را از بین ببرند که در این مسیر عربستان سعودی آمریکایی‌ها را همراهی می‌کند.

معاون ستاد احیای امر به معروف و نھی از منکر کارخانجات و ادارات خراسان رضوی تأکید کرد: آمریکا در منطقه به‌دنبال این است که حملات نظامی خود را قانونی کرده و با بزرگ‌نمایی بعضی از اقدامات کشورهای منطقه به اهداف شوم خود دست پیدا کند.

captcha