کد خبر: 2093352
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۷:۵۷

برگزاری همايش «تكنولوژی نانو و سلول‌های بنيادی» در حوزه حضرت حجت(عج)

گروه انديشه و علم: همايش «تكنولوژی نانو و سلول‌های بنيادی» در مدرسه علميه حضرت حجت‌(عج) تهران با حضور رئيس انجمن استعدادهای برتر ايران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه حوزه‌های علميه، زارع، استاد دانشگاه علوم پزشكی و رئيس انجمن استعدادهای برتر ايران در اين همايش با اشاره به تكنولوژی نانو و شبهات جديد تصريح كرد: علوم جديد و تكنولوژی روز وارد كشورهای مختلف جهان می‌شود و از اين مسئله نمی‌توان اجتناب كرد و مسلما شبهات جديدی هم در رابطه با هريك از آنها پيش می‌آيد كه شناسايی و پاسخگويی به اين شبهات به عهده طلاب علوم دينی است‌.
وی افزود: فناوری نانو يك رشته علمی جديد نيست بلكه رويكردی است كه متعلق به همه رشته‌ها است.
رئيس انجمن استعدادهای برتر ايران با اشاره به تكنولوژی نانو در علم پزشكی اظهار كرد: به وسيله تكنولوژی نانو در علم پزشكی بيماری‌ها در مراحل مقدماتی شناسايی و درمان می‌شود. با ساخت داروهای نانو، سلول‌های بيمار شناسايی می‌شود و فقط بر روی آنها اثر خواهند داشت.
استاد دانشگاه علوم پزشكی با اشاره به وظايف طلاب علوم دينی در قبال تكنولوژی نانو ابراز كرد: البته اين مسئوليت طلاب علوم دينی است كه پژوهش كنند و نظر اسلام را در زمينه‌هايی از قبيل توحيد، معاد، احكام، اعتقادات و... بدست آورند.
رئيس انجمن استعدادهای برتر ايران به علم سلول‌های بنيادين اشاره كرد و گفت: منابع سلول‌های بنيادی شامل جنين، افراد بالغ و بند ناف است كه در مورد هر كدام سؤالات مختلف فقهی مطرح است كه نانو تا چه ميزان امكان فعاليت دارد.
وی افزود: درمان بيماری‌های مختلف مانند ترميم نخاع و مشكلات خونی با سلول‌های بنيادين معايب و مزايايی دارد كه بايد اين علوم را به خوبی بشناسيم تا بتوانيم از مزايای آن استفاده كنيم‌.
captcha