
جعفر دهنوی، مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان رضوی، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، از رونمایی درب و صندوقهای مرقد مطهر امامین جوادین(ع) در روز یکشنبه، نهم آذرماه در جوار بارگاه ثامن الحجج(ع) خبر داد و اظهار کرد: طی مراسمی در محل نمایشگاه دائمی آستان قدس رضوی، از دو صندوق خاتم و چهار درب مطلای حرمین کاظمین (ع) رونمایی خواهد شد.
دهنوی، با اشاره به اینکه کار ساخت درب و صندوقها از سال 91 آغاز و به مدت دو سال و هشت ماه به طول انجامید، افزود: این صندوقها، بالغ بر 10 میلیارد تومان از محل کمکهای مردمی به ستاد بازسازی عتبات عالیات، هزینه در برداشته است.
وی با اشاره به همکاری هنرمندان خاتمکار استان فارس، با ستاد بازسازی عتبات خراسان رضوی افزود: در این پروژه 18 نفر هنرمند شامل دو استاد کار و هشت نفر بردست در مراحل ساخت صندوقها در کارگاه امامزاده سیدمحمد(ع) مشهد فعالیت داشتهاند.
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان رضوی، مشخصات فنی صندوق مرقد مطهر امام موسیکاظم(ع) را شامل شمسه 14 ضلعی مرکز و شمسه هشت ضلعی اعلام کرد و گفت: صندوق مضجع امام جواد(ع) متشکل از شمسه 12 ضلعی و شمسه 9 ضلعی است.