کد خبر: 2613512
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۲
آیت‌الله موحدی کرمانی:

آیت‌الله مهدوی‌کنی نمونه بارز یک انقلابی مجاهد بود

گروه اجتماعی: امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه آیت‌الله مهدوی‌کنی مطیع محض و پایبند به ولایت و برائت بود، گفت: آیت‌الله مهدوی‌کنی نمونه بارز یک انقلابی مجاهد بود که همواره در مسیر امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب حرکت می‌کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، آیت‌الله محمدعلی موحدی‌کرمانی، امام جمعه موقت تهران روز گذشته، 9 آذرماه در مراسم چهلمین روز درگذشت آیت‌الله مهدوی‌کنی در مشهد این عالم ربانی را مبارز، تلاشگر و مخلص عنوان کرد و گفت: آیت‌الله مهدوی‌کنی نمونه بارز یک انقلابی مجاهد بود که همواره در مسیر امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب حرکت می‌کرد.

وی با اشاره به برگزاری اربعین برای آیت‌الله مهدوی‌کنی در سراسر کشور، ابراز کرد: امروز شاهد برگزاری جلسات و محافل فراوانی در سراسر ایران اسلامی برای این عالم ربانی هستیم که این امر ریشه در حق‌شناسی این مردم دارد.

آشنایی ملت ایران با جایگاه رفیع و خطیر علما

آیت‌الله موحدی کرمانی با تأکید بر اینکه ملت ایران جایگاه رفیع و خطیر علما را به خوبی می‌شناسند، بیان کرد: مردم ما می‌دانند که جایگاه علمای ربانی و مسئولیت خطیر آن‌ها همان جایگاه انبیا است، در واقع می‌توان گفت که علما وارث انبیاء هستند.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه باید بدانیم انبیا چه کرده‌اند و چه بر دوش آنان قرار داشته است، گفت: در واقع انبیا عقل را زنده، انسان را وادار به تفکر کرده و را از خرافات نجات می‌دهند.

آیت‌الله موحدی کرمانی با بیان اینکه انبیا کرامت انسانی را به انسان بازگرداندند، عنوان کرد: متأسفانه در گذشته انسان‌ها در مقابل جهان مادی و طبیعت خضوع می‌کردند، به گونه‌ای که ماه، خورشید و ستارگان را می‌پرستیدند اما باید توجه داشت انسان به اذن خداوند می‌تواند علم خود را تا تسخیر کرات بالا ببرد؛ لذا انبیا به انسان فهماندند که نباید خود را در مقابل انسان دیگر و یا جهان طبیعت کوچک کنند زیرا می‌توانند به اذن خداوند بر جهان حکومت کنند.

امام جمعه موقت تهران یادآور شد: انسان‌ها می‌توانند از طریق احترام به سنت الهی، حاکمیت بر جهان را به دست بیاورند زیرا کسی که عبودیت کامل داشته باشد، عبد کامل شده و حاکم بر جهان امکان می‌شود.

وی ملت ایران را مردمی بصیر، آگاه و عالم‌شناس عنوان و بیان کرد: مردم ما با قدرشناسی خود در نبود انبیاء با اتکا به عقل، عالم ربانی را به عنوان بشارت دهنده و بیم دهنده در مسیر خداوند انتخاب کرده‌اند.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه آیت‌الله مهدوی کنی در معنای واقعی یک عالم ربانی بود، ابراز کرد: آیت‌الله مهدوی‌کنی مطیع محض و پایبند به ولایت و برائت بود؛ ممکن است برخی تنها دم از ولایت بزنند اما در عمل وفادار نباشند و در اعلام برائت ضعیف عمل کنند اما آیت‌‌الله مهدوی کنی هم در ولایت و هم در برائت قوی بود.

وی با اشاره به این مطلب که آیت‌الله مهدوی‌کنی توجه و عنایت ویژه‌ای به برنامه انبیا در انسان‌سازی داشتند، گفت: حتی یک سخن این عالم بزرگوار بوی تبرئه مخالفان را نمی‌داد و در برابر مخالفان به شدت می‌ایستاد.

عضو مجلس خبرگان رهبری همچنین در ادامه به مدیریت آیت‌الله مهدوی‌کنی در دانشگاه امام صادق(ع) اشاره و بیان کرد: تعداد فراوانی از خدمتگذاران نظام و مسئولان صالح نظام تربیت‌شده دانشگاه امام صادق(ع) هستند.

نقش مؤثر جامعه روحانیت مبارز تهران در پیروزی انقلاب

امام جمعه موقت تهران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه جامعه روحانیت مبارز تهران در پیروزی انقلاب نقش بسیار مؤثری را ایفا کردند، اظهار کرد: زمانی که امام خمینی(ره) در عراق، نجف و فرانسه تبعید بودند، شورای مرکزی جامعه روحانیت با محوریت شهید مطهری، آیت‌الله مهدوی کنی و شهید بهشتی نقش بسیار ثأثیرگذاری در تظاهرات خیابانی مردم داشتند.

آیت‌الله موحدی‌کرمانی تأکید کرد: بسیاری از افراد وارد حوزه شدند به گونه‌ای که در هنگام ورود صادق و در وقت خروج سقوط کردند اما آیت‌الله مهدوی‌کنی در ورود به حوزه، صحنه مبارزه و انجام خدمت به نظام صادق و در خروج نیز صداقت خویش را حفظ کرد.

captcha