کد خبر: 2734423
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۲

آخرین گفت‌وگوی مرحوم حسن‌زاده با ایکنا/ دیداری که ناتمام ماند...

گروه فعالیت‌های قرآنی: در حالی شب گذشته خبر درگذشت مرحوم محمدکاظم حسن‌زاده، استاد و قاری قرآن کریم به ایکنا رسید که بنا بود جمعه، سوم بهمن‌ماه به همراه جمعی از مسئولان استان و شاگردان این استاد به دیدارش برویم، دیداری که با درگذشت وی ناتمام ماند...

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، برگزاری بیش از 30 سال یک جلسه قرآنی در یکی از مناطق مشهد، شخصیت‌های قرآنی بزرگی را تحویل جامعه قرآنی داد که در سطح بین‌المللی شناخته شده‌اند ولی خود این جلسه و استاد آن گمنام بودند، استادی که توانستیم تنها ساعتی با وی همراه شده و هم‌کلامش شویم.

وقتی صبح روز گذشته، 29 دی‌ماه به این خبرگزاری اعلام شد که مرحوم استاد محمدکاظم حسن‌زاده، استاد و قاری قرآن کریم در بستر بیماری هستند دست به کار شدیم تا شماره‌ای از ایشان به دست آورده و به دیدار وی رویم.

ابتدا با سعید بیژنی، قاری بین‌المللی قرآن کریم، یکی از شاگردان مرحوم حسن‌زاده تماس گرفته و شماره‌ای از وی را به دست آوردیم، بعد از تماس با استاد حسن‌زاده و اعلام اینکه خبرگزاری ایکنا بنا دارد دیداری را به همراه مسئولان و جامعه قرآنی مشهد با وی داشته باشد، خوشحال شده و بیان کرد: «راضی به زحمت نیستم».

وی با اشاره به اینکه زمان زیادی را صرف جلسات قرآن می‌کند و از این رو امکان این دیدار شاید به هفته‌های بعد فراهم شود، ادامه داد: «به غیر از پنجشنبه‌ها که صبح تا شب جلسات قرآن عمومی و خصوصی در سطح شهر مشهد دارم، روزهای شنبه الی چهارشنبه طرف صبح وقتم آزاد است و در این زمان می‌توانید تشریف بیاورید»؛ قرار شد برای هماهنگی بیشتر در ساعتی بعد با وی تماس بگیریم.

نمی‌خواهم جلسات قرآن را برای کار دیگری تعطیل کنم

با وجود مشغله بسیار استاد حسن‌زاده وظیفه خود دانستیم که پیگیر شویم تا بتوانیم یک روزی را با وی هماهنگ کرده و به اتفاق شاگردان و مسئولان قرآنی به دیدن او برویم، برای بار دوم با وی تماس گرفتم، وی در پاسخ به ایکنا گفت: «هیچ وقت جلسات قرآنشان را تعطیل نکرده و نمی‌خواهند از وقت جلساتشان برای کار دیگری زمان بگذارند».

این مرحوم به جلسه یکشنبه شب‌ها که ساعت 20 در مسجد شمس‌الشموس واقع در خیابان وحید برگزار می‌شود، اشاره و بیان کرد: می‌توانید این دیدار را در این جلسه و همین ساعت بگذارید.

نزدیک اذان مغرب بود که بار دیگر با وی تماس گرفتیم، هماهنگی‌های دیگری انجام شد و در آخرین تماس که بعد از نماز مغرب و عشا بود، بنا شد ساعت 18 روز جمعه، سوم بهمن‌ماه به همراه مسئولان و شاگردان وی به دیدارش برویم.

چند نفر از شاگردان و مسئولان از جامعه قاریان قرآن، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره علوم قرآنی آستان قدس رضوی تمایل داشتند که در این دیدار همراه ما باشند اما اجل مهلت نداد ساعتی از خوشحالی این پیشکسوت قرآنی بگذرد و شامگاه روز گذشته، 29 دی‌ماه دار فانی را وداع گفت.

یادآور می شود، مرحوم حسن‌زاده از پنج، شش ماه قبل درگیر بیماری قلبی بود که در فواصل مختلف تحت درمان قرار می‌گرفت که پزشک وی بر عمل قلب باز تاکید داشت؛ عصر روز گذشته، 29 دی ماه مرحوم حسن زاده پیگیر مقدمات قبل از عمل قلب باز بود که متأسفانه شب گذشته، به دلیل سکته قلبی به رحمت خدا رفت.

captcha