کد خبر: 2807188
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۴
همراه با شهدای انقلاب در خراسان/3

رحیم سلطانیان، شهیدی که به برپایی جلسات قرآن در زادگاهش مقید بود

گروه اجتماعی: شهید رحیم سلطانیان به خاطر عشق و علاقه‌ای که به قرائت قرآن مجید داشت، به مکتب رفت تا اینکه قرائت را به خوبی فرا گرفت و پس از آن هفته‌ای یک بار در محل زادگاهش دوره قرآن برپا کرد و به این امر بسیار مقید بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، شهید رحیم سلطانیان در سال 1336 در یک خانواده مذهبی در باجگیران به دنیا آمد که بعد از سپری کردن دوران طفولیت به خاطر عشق و علاقه‌ای که به مسائل اسلامی و همچنین قرائت قرآن مجید داشت، به مکتب رفت تا اینکه قرائت قرآن کریم را به خوبی فرا گرفت و هفته‌ای یک بار در محل زادگاهش دوره قرآن نیز برپا کرد.

شهید در کودکی از نعمت مادر محروم شده بود، بعد از این مدت به مدرسه رفته و تا کلاس سوم دبیرستان در باجگیران مشغول تحصیل بود که بعد از آن به علت علاقه به ادامه تحصیل و نبودن امکانات در باجگیران به مشهد آمده و دررشته مکانیک هنرستان سیدجلال الدین اسدآبادی ثبت‌نام و به تحصیل پرداخت.

سلطانیان در ایام تعطیلات با برادرش کار می‌کرد و خرج زندگی و تحصیلاتش را فراهم می‌کرد تا اینکه موفق به اخذ دیپلم شد و بعد از شرکت در آزمون کنکور در انستیتو تکنولوژی مشهد در رشته مکانیک قبول شد و از آن پس روزها به کار تراشکاری و شب‌ها مشغول تحصیل بود.

این شهید بزرگوار فعالیت‌های سیاسی خود را از سال 1355 یعنی زمانی که وارد انستیتو شد، آغاز کرد و از زمان اولین جرقه‌های شروع انقلاب شکوهمند اسلامی همگام با امت مسلمان ایران به رهبری امام خمینی(ره) همیشه در کلیه راهپیمائی‌ها و تظاهرات علیه رژیم ستم‌شاهی پهلوی شرکت داشته و اعلامیه‌ها و عکس‌های شهدا را به زادگاهش در باجگیران می‌برد.

شهید رحیم سلطانیان در روشنگری مردم روستای «فرق» علیه رژیم نقش بسزایی داشت تا اینکه درتاریخ دهم آذرماه سال 57 در خیابان پاستور مشهد بر اثر درگیری با مأموران اداره آگاهی و بر اثر اصابت گلوله مزدوران رژیم به درجه رفیع شهادت نائل شد.

جمله «خون ما برای انقلاب و پیروزی آن ناچیز است اما گران‌بهاترین ثمر این خون‌ها پیروزی اسلام بر کفر است»، بخشی از وصیت‌نامه این شهید است.

captcha