کد خبر: 2858480
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۶
حسینی بیان کرد:

اجرای طرح حفظ موضوعی قرآن کریم در مدارس حاشیه شهر مشهد

گروه فعالیت‌های قرآنی: دبیر ستاد طرح ملی تربیت حافظان قرآن اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی از اجرایی‌کردن حفظ موضوعی در مدارس حاشیه شهر مشهد همچون شهرک شهیدرجایی، شهید باهنر و مهرآباد خبر داد.

جعفر حسینی، دبیر ستاد طرح ملی تربیت حافظان قرآن اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی از امضای تفاهم‌نامه فرهنگی ـ قرآنی بین اداره کل اوقاف و امور خیریه استان و آموزش و پرورش ناحیه 5 مشهد خبر داد و گفت: در این طرح دانش‌آموزان به حفظ ترتیبی قرآن می‌پردازند.

دبیر ستاد طرح ملی تربیت حافظان قرآن اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی با اشاره به 200 مدرسه فعالی در ناحیه پنج مشهد افزود: مقرر شد از هر مدرسه تحت پوشش ناحیه 5 آموزش و پرورش مشهد، 10 دانش‌آموز علاقه‌مند به حفظ قرآن انتخاب شده و به اداره کل اوقاف و امور خیریه اعلام شود.

وی با اعلام اینکه طرح حفظ دانش‌آموزان ناحیه 5 آموزش و پرورش مشهد به صورت غیرحضوری است، اظهار کرد: هزار نفر در این طرح ثبت‌نام ‌کرده‌اند، در این زمینه 30 مربی پشتیبان برای این افراد در نظر گرفته‌ایم که در هفته یک روز با فراگیران خویش تماس خواهند گرفت.

حسینی با اشاره به اینکه هر مربی باید در ماه یک بار کلاس حضوری برای فراگیران خود داشته باشد، اظهار کرد: دانش‌آموزان این طرح کسانی هستند که از لحاظ قرائت قرآن در حد متوسط و خوب هستند و مربی در حین دریافت محفوظات فراگیرانش نیز اشکالات قرائت آن‌ها را برطرف می‌کند.

وی از اجرایی کردن حفظ موضوعی در مدارس حاشیه شهر مشهد همچون شهرک شهیدرجایی، شهید باهنر و مهرآباد سخن گفت و ابراز کرد: اوقاف و امور خیریه استان در همین تفاهم‌نامه قرار است پنج هزار کتاب با عنوان «مسافران آسمان» که در آن 120 آیه کاربردی آمده را تهیه کرده و در اختیار دانش‌آموزان حاشیه شهر مشهد قرار دهند.

دبیر ستاد طرح ملی تربیت حافظان قرآن اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی افزود: مسابقه کتبی از این کتاب حفظ موضوعی طراحی خواهد شد که آزمون آن 15 اسفندماه برگزار می‌شود.

حسینی با بیان اینکه از اوایل بهمن‌ماه توزیع کتاب شروع شده است، عنوان کرد: در این تفاهم‌نامه ارائه کتاب، برگزاری مسابقه و ارائه گواهینامه به منتخبان بر عهده اوقاف است و جوایز این مسابقه را نیز آموزش و پرورش تقبل خواهد شد.

captcha