کد خبر: 2869449
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۰:۰۴
حجت الاسلام واضحی تاکید کرد:

ضرورت تکیه عموم مردم بر فتوای رهبر معظم انقلاب در مسائلی همچون عزاداری

گروه اجتماعی: استاد حوزه و دانشگاه با تأکید بر اینکه در مواردی همچون عزاداری باید تنها به نظر رهبر معظم انقلاب اکتفا کرد، گفت: عزاداری دارای یک جنبه عمومی بوده، با احترام به نظرات تمامی مراجع شیعه، فقط به نظر رهبر معظم انقلاب که نائب امام عصر(عج) هستند، می توان اکتفا کرد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حجت الاسلام جعفر واضحی، استاد حوزه و دانشگاه روز گذشته، 29 بهمن ماه در نخستین روز همایش سراسری مداحان برگزیده جوان، با بیان اینکه عزاداری از مهمترین عبادت ها محسوب می شود، ابراز کرد: البته حد و حدود آن را شارع مقدس تعیین می کند.

وی با تأکید بر اینکه در مواردی همچون عزاداری باید تنها به نظر رهبر معظم انقلاب اکتفا کرد، گفت: عزاداری دارای یک جنبه عمومی بوده، با احترام به نظرات تمامی مراجع شیعه، فقط به نظر رهبر معظم انقلاب که نائب امام عصر(عج) هستند، می توان اکتفا کرد زیرا اگر بنا باشد به فتوای تمامی مراجع شیعه عمل شود، با توجه به عمومی بودن آن یکپارچگی حاصل نخواهد شد.

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه متأسفانه هم اکنون بی نظمی هایی در مراسم عزاداری وجود دارد، ابراز کرد: با توجه به این که عزاداری یک مقوله اجتماعی است، نهادهای مسئول از جمله سازمان تبلیغات و حوزه علمیه باید در این خصوص طرح سؤال کرده و حدود آن را استفتاء کنند.

حجت الاسلام واضحی ادامه داد: چند سالی است که قبل از آغاز ماه محرم باب شده که مراسم استقبال از محرم را برگزار می کنند، انجام چنین اقداماتی تبعاتی را به همراه خواهد داشت از جمله اینکه نسل آینده فکر خواهند کرد که در زمان دیگر امامان معصوم(ع) نیز این گونه بوده است. 

captcha