کد خبر: 2885813
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۱

هشت کمپ اسکان زائر؛ میزبان مسافران نوروزی مشهدالرضا

گروه اجتماعی: مدیر مناطق حوزه معاونت فرهنگی شهرداری مشهد گفت: دایر کردن تورهای بازدید از المان‌های شهری و پارک‌های سطح شهر، برنامه‌ریزی برای اسکان موقت زائران در هشت کمپ با ۹ هزار و ۲۲۰ ظرفیت چادر صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد، مجتبی مجد، مدیر مناطق حوزه معاونت فرهنگی شهرداری مشهد با اشاره به برنامه‌های نوروزی این معاونت گفت: در این راستا دایرکردن تورهای بازدید از المان‌های شهری و پارک‌های سطح شهر، برنامه‌ریزی برای اسکان موقت زائران در هشت کمپ با ۹ هزار و ۲۲۰ ظرفیت چادر صورت گرفته است.

وی افزود: تعمیر، تجهیز و فضاسازی خدمات پایگاه راهنمای زائر و ارائه خدمات 24 ساعته در چهار پایگاه و 22 پایگاه 16 ساعته به همراه اجرای طرح سیار راهنمای زائر با به کارگیری 16 نفر فعالیت‌های مربوط به حوزه راهنمایان زائر است که در ایام نوروز سال 94 فعال خواهد شد.

مدیر مناطق حوزه معاونت فرهنگی شهرداری مشهد اضافه کرد: همچنین خدمات رسانی 24 ساعته تلفن ملی راهنمای زائر با شماره 096308 به همراه راه‌اندازی ایستگاه استقبال از زائران در ورودی قوچان، نیشابور و راه‌آهن از دیگر فعالیت‌های‌ حوزه معاونت فرهنگی اجتماعی در این ایام به شمار می‌رود.

وی، برگزاری ایستگاه‌های بهارانه در بوستان‌های امت، بسیج، غدیر، کوهسنگی، وفا، ملت و حجاب جهت برگزاری برنامه‌های شاد و مفرح فرهنگی را از دیگر برنامه‌های این معاونت دانست و اظهار کرد: همچنین آماده‌سازی مرکز اسکان موقت غدیر با ظرفیت چهار هزار چادرشب و اقامت چهارهزار خودرو در منطقه 7 شهرداری مشهد نیز صورت گرفته است.

مجد ادامه داد: همچنین در ایام نوروز 94، نمای شهر مشهد به 18 نقاشی دیواری و نقش برجسته به همراه 90 المان موقت مجهز می‌شود، ضمن اینکه پنج هزار و 500 عدد فضاسازی شهری توسط پرده‌های الوان در مناسبت‌های مذهبی و ملی به کمک شهر می‌آید.

مدیر مناطق حوزه معاونت فرهنگی شهرداری مشهد گفت: اکران 29 پل گالری در این ایام زینت بخش قسمت‌هایی از شهر مشهد می‌شود و در سالروز شهادت حضرت فاطمه(س) اجتماع عظیم فاطمیون را در عرصه میدان شهدا برپا خواهیم کرد.

captcha