کد خبر: 3314634
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۲

چاپ بیست و چهارم کتاب «تعلیم و تربیت و مراحل آن» توسط به نشر

گروه هنر: کتاب «تعلیم و تربیت و مراحل آن» با شمارگانی در حدود ۶۹ هزار نسخه به عنوان راهنمایی برای توصیف و توجیه گام های تربیتی در خصوص کودکان و نوجوانان وارد بازار کتاب شد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل ازروابط عمومی و تبلیغات به نشر، به همت انتشارات آستان قدس رضوی چاپ بیست و چهارم کتاب «تعلیم و تربیت و مراحل آن» با شمارگانی در حدود 69 هزار نسخه به عنوان راهنمایی برای توصیف و توجیه گام‌های تربیتی در خصوص کودکان و نوجوانان وارد بازار کتاب شد.

بر اساس این گزارش، ارزش تعلیم و تربیت آدمی و زیان‌هایی که بر اثر فقدان آن دامنگیر فرد و جامعه می‌شود، ایجاب می‌کند که فعالیت‌های مربوط به رشد کودک مورد توجه ویژه و مستمر قرار گیرد.

همچنین، با نظر به اهمیت شیوه‌های تربیت و تدریس به کودکان و نوجوانان، انتشارات آستان قدس رضوی نسبت به چاپ و تولید کتاب «تعلیم و تربیت و مراحل آن» نوشته دکتر غلامحسین شکوهی اقدام کرده است.

این کتاب که برای نخستین بار در سال 1377 توسط به نشر به چاپ رسید، تاکنون بیست و چهار نوبت در 69 هزار نسخه چاپ و در دسترس تمامی علاقه‌مندان و دست‌اندرکاران تعلیم و تربیت قرار گرفته است.

کتاب «تعلیم و تربیت و مراحل آن» بدون ادعای ارائه طرح اجمالی همه مسائل مبتلا به مربیان نسل جوان، با توجه به ضرورت‌ها و نیازهای اطلاعاتی در دو قسمت شامل توضیح و تحدید مفاهیم و همچنین توجیه و توصیف مراحل، به تشریح علمی و عملی آن می‌پردازد.

در این کتاب کوشش شده است که آموزش و پرورش در سطوح مختلف خانواده، کودکستان، دبستان، دوره راهنمایی و آموزش متوسطه طبق آنچه در نظام آموزش و پرورش فعلی در فرهنگ ما متداول است، توصیه و توجیه شود.

یادآور می‌شود، چاپ بیست و چهارم کتاب «تعلیم و تربیت و مراحل آن» در قطع وزیری و با مبلغی برابر با 120 هزار ریال در دسترس مخاطبان قرار دارد و علاقه‌مندان به تهیه این کتاب و همچنین مشاهده و تهیه سایر کتاب‌های انتشارات آستان قدس رضوی می‌توانند به نشانی اینترنتی www.behnashr.com و یا فروشگاه‌های سطح شهر مشهد و نمایندگی‌های سراسر کشور مراجعه کرده و یا از طریق سامانه پیامکی به شماره 30003209 با این انتشارات تماس برقرار کنند.

captcha