کد خبر: 3316297
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۴

۱۵۰ جلسه قرآنی طی ماه رمضان در کاشمر و خلیل‌آباد برگزار می‌شود

گروه فعالیت‎‌های قرآنی: رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کاشمر و خلیل‌آباد از برگزاری ۱۵۰ جلسه قرآنی در این شهرستان‌ها طی ماه مبارک رمضان خبر داد.

حجت‌الاسلام قاسم مجیدی، رئیس تبلیغات اسلامی کاشمر و خلیل‌آباد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، با اشاره به اجرای برنامه‌های ماه مبارک رمضان توسط این اداره گفت: جلسات تفسیر سوره محمد(ص) از جمله برنامه‌های شاخصی است که در ماه مبارک رمضان در این شهرستان‌ها برگزار می‌شود.

وی در خصوص برگزاری این طرح در کلیه مساجد و ادارات توسط ائمه جمعه و جماعات شهرستان اظهار کرد: این طرح روزانه طی ماه مبارک رمضان اجرایی می‌شود که در پایان پس از برگزاری آزمون، قبول‌شدگان گواهی پایان دوره دریافت می‌کنند.

رئیس تبلیغات اسلامی کاشمر و خلیل‌آباد با اشاره به وجود 200 مسجد در سطح شهرهای کاشمر و خلیل‌آباد، ابراز کرد: 150 جلسه قرآنی طی  ماه مبارک رمضان در مساجد کاشمر و خلیل‌آباد برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری طرح 1449 در شهرستان‌های خلیل‌آباد و کاشمر عنوان کرد: در ماه مبارک رمضان طرح‌های 1449، حفظ سوره یاسین و … توسط تشکل‌های قرآنی اجرایی می‌شود، ضمن اینکه برگزاری جلسات صحیح‌خوانی قرآن کریم شامل روخوانی، روان‌خوانی و مفاهیم را نیز طی ماه مبارک رمضان درنظر گرفته‌ایم.

حجت‌الاسلام مجیدی به اعزام مبلغان به مساجد سطح شهر و روستاها اشاره کرد و افزود: طی یک سال گذشته، استقرار روحانیون مستقر و هجرت روستاها از 34 نفر به 54 نفر در سطح این دو شهر افزایش یافته است که سعی می‌شود در این جلسات احکام و تفسیر سوره‌ها برای عموم مردم توسط مبلغان و اساتید دیگر آموزش داده شود.

وی با تأکید بر گسترش فرهنگ قرآن‌خوانی در جامعه عنوان کرد: در طول سال گذشته، علاوه بر اجرای 45 برنامه دین، نشاط و زندگی در مدارس و اهدای هدایا به دانش‌آموزان، 88 گفتمان دینی جوان و 21 گفتمان عفاف‌گرایی در سطح مدارس شهرستان اجرایی شده است.

رئیس تبلیغات اسلامی کاشمر و خلیل‌آباد اجرای برنامه‌های فرهنگی در مدارس از جمله سخنرانی، پاسخگویی سؤالات، بیان احکام، برگزاری نمایشگاه‌های عفاف و حجاب در مدارس و برگزاری طرح نور بصیرت در دبیرستان شبانه‌روزی با همکاری آموزش و پرورش کاشمر، خلیل‌آباد و کوهسرخ را از دیگر برنامه‌های اجرایی این اداره برشمرد.

وی ابراز کرد: این اداره علاوه بر ساخت و تکمیل خانه‌های عالم در روستاهای سطح شهرستان با صرف مبلغی بالغ بر دو میلیارد ریال نسبت به تعمیر، تجهیز و نوسازی خانه‌های عالم سطح شهرستان به تعداد 42 باب با اختصاص مبلغ 600 میلیون ریال اقدام کرده است.

captcha