کد خبر: 3316298
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۵
صبح امروز صورت گرفت؛

استقبال مشهدی‌ها از محسن‌ حسنی‌کارگر/ حضور قابل توجه مسئولان در این مراسم

گروه فعالیت‌های قرآنی: مراسم استقبال پرشور از محسن حاجی‌حسنی کارگر، نفر اول مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی صبح امروز، 30 خردادماه با حضور مسئولان استان، جامعه قرآنی و ... در فرودگاه هاشمی‌نژاد مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، مراسم استقبال از محسن حاجی‌حسنی کارگر، نفر اول مسابقات پنجاه و هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی با حضور سیدسعید سرابی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، حجت‌الاسلام نصرالله پژمان‌فر، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، حجت‌الاسلامسیداحمد حسینی، مسئول نماینده ولی فقیه در سپاه امام رضا(ع)، حجت‌الاسلام محمدتقی کاظمی‌نسب، معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، حجت‌الاسلام حجت گنابادی‌نژاد، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی و جمعی از شاگردان این قاری بین المللی برگزار شد.

همچنین، در این مراسم میکائیل باقری، رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش خراسان رضوی، مهدی لسانی، رئیس اداره پاسخگویی به سوالات دینی و شرعی آستان قدس رضوی، محمد مقومی، کارشناس قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، محمدمهدی آقامحمدیان، مدیرعامل جامعه قاریان مشهد، رضا عابدین‌زاده، حافظ بین‌المللی قرآن کریم، رضا گلشاهی، قاری بین‌المللی قرآن کریم، حجت‌الاسلام مهدی شجاع، قاری کشوری، ابراهیم عقیلی، قاری برجسته مشهد و محمد انصاری‌پور، قاری نوجوان مشهد مقدس و ... نیز حضور داشتند.

این مراسم با استقبال پر شور مشهد و مسئولان استان، جامعه قاریان شهر مشهد و مردم متدین و قدرشناس این شهر برگزار شد و همشهریان مشهدی این افتخارآفرین، سنگ تمام گذاشتند.

محسن حاجی‌حسنی کارگر، نفر اول مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی در گفت‌و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، گفت: ایران پس از 9 سال  توانست مقام اول در قرائت قرآن کریم را کسب کند که این امر موجب افتخارآفرینی برای کشور شده است.

وی با بیان اینکه انرژی برای تلاوت قران کریم در مسابقات را، از مردم کسب کرده و به عشق مردم نیز تلاوت کرده است، اظهار کرد: امیدوارم با کسب رتبه اول در این مسابقات ملت ایران را خشنود کرده باشم.

همچنین مصطفی حاجی حسنی کارگر، استاد راهنمای محسن حاجی‌حسنی‌کارگر در پنجاه و هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی، در‌ گفت‌و‌گو با خبرنگار ایکنا گفت: در بدو ورود به مسابقات مالزی، هیچ‌گونه شناختی از مسابقات قرآنی و سبک قرائت سایر قاریان مالزی نداشتیم لذا با اخذ آئین‌نامه مسابقات کوشیدیم بر اساس آئین‌نامه تلاوت کرده و افتخارآفرین باشیم.

وی ادامه داد: برای کسب آمادگی جهت قرائت قرآن محسن حاجی‌حسنی‌کارگر کوشش و تلاش‌های بسیار کردیم و خداوند نیز با ما یار بود چرا که تلاوت ایشان به روز آخر مسابقات و پنجمین شب مسابقات موکول شد.

همچنین محمد‌مهدی آقا‌محمدیان، مدیرعامل جامعه قاریان قرآن مشهد ادامه داد: تلاش‌ها و اهمیت‌های رهبر معظم انقلاب در خصوص حفظ و قرائت قرآن کریم ثمراتی را در زمینه شکوفایی استعدادهای قاریان و حافظان کشور به دنبال داشته است، که در پی آن قهرمانان قرآنی از این خطه رشد کرده و معرفی شوند.

خادم القرآن
|
-
|
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۴/۰۳/۳۰
0
0
لایقش بود و این رتبه حقش انشاا... شاهد مفقیت های وزافزونش در عرصه قرآن باشیم
سیما
|
-
|
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۳/۳۱
0
0
آغوش مادر ... چه صحنه زیبایی
خدا برای مادرت نگهت داره
محسن
|
-
|
۲۱:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۹
0
0
وباز هم مشهد منتظر بازگشت محسن است
captcha