کد خبر: 3340710
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۷
شمسیان:

ایکنا عملکرد بسیار خوبی در انتشار اخبار قرآنی خراسان رضوی داشته است

گروه اجتماعی: رئیس جهاد دانشگاهی خراسان رضوی با اشاره به تأسیس خبرگزاری تخصصی قرآن در جهاد، گفت: در سال ۸۵ شعبه خبرگزاری ایکنا به عنوان بزرگترین مجموعه در ترویج فرهنگ قرآنی در خراسان تاسیس شد، که خوشبختانه عملکرد بسیار خوبی در انتشار اخبار قرآنی استان داشته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، سیدعلی‌اکبر شمسیان، رئیس جهاد دانشگاهی خراسان رضوی شب گذشته، 18 مرداد در مراسم روز خبرنگار و تقدیر از خبرنگاران خبرگزاری های قرآنی(ایکنا) شعبه خراسان رضوی و ایسنا خراسان ضمن تبریک روز خبرنگار و تأسیس جهاد دانشگاهی، اظهار کرد: سالروز این دو روز بزرگ تنها با یک روز فاصله از یکدیگر قرار دارند.

وی با بیان اینکه دانشجویان توانستند با تأسیس رسانه‌های عظیم در جهاد دانشگاهی تحولی عظیم در بخش رسانه‌های کشور ایجاد کنند، عنوان کرد: دو خبرگزاری ایکنا و ایسنا به دلیل جوان بودن و دانشجو بودن توانستند موفقیت‌های زیادی را در حوزه خبر بدست بیاورند.

رئیس جهاد دانشگاهی خراسان رضوی با اشاره به تأسیس خبرگزاری تخصصی قرآن در جهاد، بیان کرد: در سال 85 شعبه خبرگزاری ایکنا به عنوان بزرگترین مجموعه در ترویج فرهنگ قرآنی در خراسان تاسیس شد، که خوشبختانه عملکرد بسیار خوبی در انتشار اخبار قرآنی استان داشته است.

شمسیان ادامه داد: تلاش خبرنگاران این دو رسانه اطلاع رسانی دقیق و درست است که در اختیار مردم قرار می‌گیرد تا این قشر با توجه به این اخبار توانسته‌اند نگاه تحلیلی و آسیب شناسانه‌ای نسبت به مسائل ایران و جهان داشته باشند.

رئس جهاد دانشگاهی خراسان رضوی با بیان اینکه تلاش می‌شود در دو خبرگزاری ایکنا و ایسنا اخبار واقعی انعکاس و در اختیار مردم قرار گیرد، گفت: به رقم توجه ویژه به کیفیت اخبار سرعت انتشار آن نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی صداقت و انتشار اخبار صحیح را از ویژگی های این دو خبرگزاری عنوان کرد و گفت: تلاش بر این بوده تا از هرگونه افراط و تفریط جلوگیری و مجموعه استان را به اخبار این دو خبرگزاری جذب کنیم.

شمسیان اضافه کرد: بعضی از اخبار می تواند آسیب های جدی اجتماعی را در پی داشته باشد، بنابراین باید از انتشار آن ها جلوگیری و اخباری که می توان مشکلی را حل کرد را انعکاس و به گوش مسئولان و مردم رساند.

رئیس جهاد دانشگاهی خراسان رضوی یادآور شد: این دو خبرگزاری تمام دیدگاه های سیاسی، اجتماعی و قرآنی را در چارچوب قانون اساسی به تصویر کشیده و بدون هیچ‌گونه جانب‌داری واقعیت ها و نظرات گروه های مختلف را به مردم عرضه می کنند.

وی خطاب به خبرنگاران ایکنا و ایسنا، عنوان کرد: تلاش ما در خبرگزاری‌های خود در واحد خراسان تحقق ایران به معنا واقعی و جهان به معنای واقعی بوده، یک سال دیگر از فعالیت‌های جهادی شما گذشت، امیدوارم در سال آینده از عملکردمان نسبت به امسال راضی‌تر و خشنودتر باشیم. 

captcha