کد خبر: 3340773
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۷
در حرم رضوی صورت می‌گیرد؛

بررسی سیره عملی و علمی امام صادق(ع) در جلسات «پرسمان دینی»

گروه اندیشه: رئیس اداره پاسخگویی به سؤالات دینی آستان قدس رضوی گفت: سلسله جلسات پرسمان دینی همزمان با ایام شهادت امام صادق(ع) و با موضوع «بررسی سیره عملی و علمی امام صادق(ع)» در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی، مهدی لسانی، رئیس اداره پاسخگویی به سؤالات دینی آستان قدس رضوی با اشاره به برگزاری سلسله جلسات پرسمان دینی در طول هفته جاری با موضوع «بررسی سیره عملی و علمی امام صادق(ع)» در حرم مطهر رضوی، گفت: این جلسات از 17 الی 22 مردادماه با حضور عموم زائران و مجاوران در صحن جمهوری اسلامی تشکیل می شود.

وی حجج‌اسلام‌ والمسلمین مهدوی‌نیا، کشاورز، روحبخش، استادی، داوودنژاد و طباطبایی را سخنرانان جلسات «پرسمان دینی» این هفته حرم مطهر رضوی دانست.

لسانی درباره موضوعات این جلسات افزود: «بیماری‌های دستگاه گوارشی»، «کار و تلاش از منظر قرآن و سنت»، «سیره عملی و علمی امام صادق(ع)»، «نقش امام صادق(ع) در ایجاد وحدت شیعه و اهل سنت»، «نقش هم فکری و همدلی در بنیان خانواده» و «وظایف منتظران در عصر غیبت» از جمله این موضوعات است.

رئیس اداره پاسخگویی به سؤالات دینی آستان قدس رضوی با بیان اینکه پرسشگری از جمله مسائل حیاتی و مهمی است که رشد و تعالی هر فکر و اندیشه‌ای وابسته به آن است، عنوان کرد: یکی از اصولی‌ترین اهداف این اداره ایجاد بستر و فضای مناسب جهت پرسش و پاسخ است؛ از این‌ رو سلسله نشست‌های «پرسمان دینی» در حرم رضوی تدارک و اجرا می‌شود.

captcha