کد خبر: 3360862
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۹

لزوم مدیریت محیط‌های اجتماعی و مجازی با فرهنگ دینی

گروه فضای مجازی: برای آنکه امروز نسل نو از مخاطراتی که در برابر سبک زندگی او رخ داده، محافظت شود، باید محیط‌های اجتماعی و مجازی را با سبک و فرهنگ الهی و دینی تنظیم کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام سید محمود مرویان‌حسینی، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی 18 شهریورماه در مراسم تودیع و معارفه رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان درگز با گرامیداشت یاد و خاطره شهید صیاد شیرازی، ارادت همراه با پیروی از امام راحل و رهبر معظم انقلاب و توجه ویژه به نماز را، دو ویژگی بارز این شهید سرافراز دانست.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با اشاره به ضرورت پرداختن به مدیریت محیط‌های اجتماعی گفت: امروز برای آنکه بتوانیم نقش فرهنگ‌سازانه خود را در برابر عوامل منفی گوناگونی که در جهت تحقق ولایت طاغوت اعمال می‌شود، به خوبی و تأثیرگذار ایفا کنیم، باید مدیریت محیط‌های اجتماعی را اولویت دهیم.

وی با بیان اینکه پیامبر گرامی اسلام(ص) و اهل بیت(ع) و اولیائی که ما میراث‌بر مرام و سیره آنان هستیم، بر مدیریت این محیط‌ها تأکید فراوان داشته‌اند، اظهار کرد: برای آنکه امروز نسل نو را از مخاطراتی که در برابر سبک زندگی او رخ داده، محافظت کنیم باید محیط‌های اجتماعی را با سبک و فرهنگ الهی و دینی تنظیم کنیم.

عضو شورای فرهنگ عمومی استان خراسان رضوی، با اشاره به فعالیت دشمنان در محیط‌های مجازی ابراز کرد: امروز دشمنان با ورود در عرصه فعالیت‌های مجازی برای جوان و نوجوان ما، با محیط سازی مجازی، دایره خیال و آرزوهای نسل جدید را مسموم و با ایجاد عشق‌های مجازی برای جوانان، اندیشه او را معیوب و سپس با رهاسازی در محیط‌های اجتماعی طبیعی، نظام‌سازی فرهنگی ما را دچار اختلال می‌کنند.

captcha