کد خبر: 3361131
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۱
منیری عنوان کرد:

نماز جماعت باید در کنار اخلاق و روح تعاون حاکم شود

گروه اجتماعی: معاون توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد اقامه نماز کشور گفت: نماز جماعت باید در کنار اخلاق و روح تعاون حاکم شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، سیدعلی منیری، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد اقامه نماز کشور، ظهر امروز، 19 شهریورماه در نخستین دوره آموزشی انجمن مردمی یاوران نماز با عنوان طرح «امین» ویژه بانوان که در مشهد برگزار شد، به تبیین راهبردهای شبکه‌ ملی امین پرداخت و ابراز کرد: نماز مطلوب از نظر پیامبر(ص) این است که اول وقت بوده به جماعت و در مسجد اقامه شود.

وی با بیان اینکه میان اقامه نماز و خواندن نماز تفاوت است، افزود: برپایی نماز در سطح جامعه در همه شرایط آن یعنی اقامه نماز، لذا یاور نماز کسی است که می‌کوشد این اتفاق در جامعه رخ دهد.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه برپایی نماز جماعت شرط لازم است اما کافی نیست، افزود: ما می‌کوشیم در کنار برگزاری نمازهای جماعت مردمی، جماعتی از مردم، نمازی را سازماندهی کنیم تا اخلاق نماز و روح تعاون و برادری در آن رخ نشان دهد.

منیری با بیان اینکه کار تشکیلاتی، گروهی و هدفمند یکی از اقدامات لازم در این زمینه است، افزود: اقامه نماز اولین و مهم‌ترین وظیفه یک فعال فرهنگی در نظام اسلامی به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه اصلی‌ترین چالش نماز شیوه‌های دعوت به نماز است، ابراز کرد: ما در این زمینه به اقدامات مشترکی نیاز داریم لذا قرآن همیشه الگو معرفی می‌کند اما متأسفانه ما نتوانستیم در بحث نماز الگوسازی کنیم.

captcha